Siv Cotton, 41, har lämnat ett olyckligt äktenskap, startat en egen business och ska stå på egna ben i säsong sex av svenska Hollywoodfruar.
1 av 5
Siv Cotton, 41, har lämnat ett olyckligt äktenskap, startat en egen business och ska stå på egna ben i säsong sex av svenska Hollywoodfruar. - Foto: Foto: TV3/Thomas Engström / THOMAS ENGSTROM
Om drömkroppen: –Jag säger bara ur soffan, är sunt drick inte diet coke. Jag äter jättesunt. Sedan springer jag jättemycket. Om du äter och motionerar så kommer du se bra ut jämt.
2 av 5
Om drömkroppen: –Jag säger bara ur soffan, är sunt drick inte diet coke. Jag äter jättesunt. Sedan springer jag jättemycket. Om du äter och motionerar så kommer du se bra ut jämt. - Foto: Siv Cotton. Foto: TV3/Thomas Engström / THOMAS ENGSTROM
– De andra Hollywoodfruarna har verkligen välkomnat mig.
3 av 5
– De andra Hollywoodfruarna har verkligen välkomnat mig. - Foto: Foto: TV3/Thomas Engström
– Gunilla är ju Gunilla, det är allt man kan säga om det.
4 av 5
– Gunilla är ju Gunilla, det är allt man kan säga om det. - Foto: Foto: TV3/Thomas Engström / THOMAS ENGSTROM
Maria Montazami är en favorit.
5 av 5
Maria Montazami är en favorit. - Foto: Foto: TV3/Thomas Engström / THOMAS ENGSTROM

Hollywoodfrun om sina nakenfoton: "Har inget att skämmas över"

Nyheter24:s Ellen Grefberg träffar den nya Hollywoodfrun Siv Cotton och pratar bland annat om att kasta kläderna, sitt förflutna med en våldsam man och dejting.


Hur man får Siv Cottons rocking body

– Jag säger bara ur soffan, är sunt drick inte diet coke. Jag äter jättesunt. Börjar morgonen med gröt och en juice, till lunch äter jag sallad eller sushi, organiskt. det är jättesunt. Sedan springer jag jättemycket. Om du äter och motionerar så kommer du se bra ut jämt.

– Jag skulle egentligen vara med i den andra säsongen men de slogs om mig och jag gick i stället till norska Hollywoodfruar. Men jag är här nu, och det är bättre tajming, säger Siv Cotton, 41, och avfyrar ett perfekt leende, från balkongen högst upp på Grand Hotell i Stockholm. 

Hon är det senaste tillskottet i den sjätte säsongen av TV3:s "Svenska Hollywoodfruar", tillsammans med Maria Montazami, 47, Gunilla Persson, 54, och nyfärvärvade exfilmstjärnan tillika Bondbruden Britt Ekland, 70. 

Du har klargjort att det inte blir några konflikter och "ingen bullshit" den här gången. Blir säsong sex ändå lika underhållande? 

– Ja, första gången jag var med var mitt liv annorlunda. Jag var gift, nu är det bara jag, it's me, i's raw, it's real. 

Ny för säsongen är även Britt Ekland, hur reagerade nu för du fick veta att hon skulle medverka?

– Det är jättehäftigt att Britt är med. De frågade mig i serien vilka modeller jag har som idoler, "Britt Ekland" svarade jag. Så kommer hon in. What the fuck, are you serious liksom?

Hur var det att jobba med henne?

– Jag har bara träffat Britt två gånger så jag har inte samma förhållande till henne som jag har med Maria och Gunilla. Men hon är en fantastiskt diva och verkar jättekul, hon säger exakt som hon känner. 

Du har själv sagt att du säger saker som dem är. Hur kommer det påverka gruppdynamiken?

– Jag säger inget elakt för jag är ingen elak person. Jag tycker om alla... men Gunilla är ju Gunilla, det är allt man kan säga om det. Maria tycker jag om jättemycket. 

Vad kommer du att erbjuda tevetittarna? 

– Jag är den yngste som är där. Jag är singel, fräsch, jag äger min egen business som är en massage och nagelssalong. Tjejer som är hemma här i Sverige och kollar kommer njuta av att se vad man kan göra när man är fyrtio och singel - vad livet handlar om. 

Du är relativt nyskild (drygt ett år), vad var svårast med att lämna ett tolvårigt äktenskap? 

– Det är svårt att veta vart man passar in, jag är fyrtio och har en dotter, hur ska jag dejta? Jag känner inte till reglerna. 

Hon skrattar och frågar:

– Finns det en bok? 

Lämnat tufft förhållande

Bakom sig har Siv Cotton lagt det olyckliga äktenskapet med en 22 år äldre exman som vid upprepade tillfällen misshandlade henne. Nu kommer tittarna få se henne ge sig ut i dejtingdjungeln. 

– Jag går bara på connection. Jag tycker inte att man kan säga att han måste vara lång, mörk och stilig, för vad är stilig? Jag har dejtat de som är fem år yngre och de som är mellan sju-tio år äldre. Den som var fem år yngre fungerade inte med mig. Jag är nog för berest och sofistikerad. 

Din dotter Charlize är tolv år nu, hur har hon dotter reagerat på att du är med i Hollywoodfruar?

– Jo men tillexempel vet hon att jag har varit i öknen och gjort en nakenfotografering. "Men mamma jag är bara tolv, jag förstår ju inget av detta", säger hon. Vi har så bra förhållande, jag har lärt henne att din kropp är ditt tempel och du har inget att skämmas över, var bekväm med dig själv.

Så du var helt bekväm under fotograferingen?

– Ja, hundra procent. Jag kan slänga av mig kläderna var som helst. 

Här? 

Ja här! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.