Lördag 19 Jun
Stockholm

Mollys revanschvideo: "Accepterar min kropp och den jag är"

Molly Sandén - Freak
Molly Sandén hyllas för sitt statement. Foto: Faksimil, Instagram.

Molly Sandén släppte under fredagen videon till hennes senaste singel Freak, där kastar hon kläderna för att förkasta det magra idealet.

Kommentera (72)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om den tuffa tiden Hollywood

"De vill att jag ska operera mig och gå till en PT".

Läs artikeln här

Molly Sandén släppte under fredagen videon till hennes senaste singel Freak. 

I videon ses en yngre Molly hånas av andra flickor. 

I en sekvens springer den 22-åriga artisten genom skogen och kastar kläderna innan hon simmar naken i en sjö. 

"För mig som tidigare blivit kritiserad och varit väldigt osäker i min kropp finns det en stor symbolik och stark betydelse i att jag vågar vara naken i min musikvideo. För mig är det ett statement att jag accepterar min kropp och den jag är", skriver stjärnan på sina officiella Facebooksida.

"Kroppsfixerad stämning"

Molly Sandén, som ju är långt ifrån överviktig, flyttade tidigare i år till Los Angeles. Den kroppsfixerade stämningen och det sjukligt magra idealet har varit omöjligt att fly ifrån i staden, och hon fick utstå kritik för sina kropp

Men Molly Sandén har vägrat acceptera det pinnsmala idealet och väljer nu att bli vän med sin kropp. Under fredagen lade hon ut följande post på Instagram med texten: 

"Varit osäker på grund av kommentarer"

"Så länge jag kan minnas har jag varit osäker om min kropp på grund av alla de genomsnittliga kommentarerna jag fick som sa att jag var 'överviktig'. I min musikvideo FREAK bestämde jag att bli vän med min kropp och göra ett uttalande genom att vara helt naken – acceptera vem jag är. Jag är stolt över att äntligen vara stolt över mig själv och min kropp."

Hon passar också på att tacka sina fans för deras kärlek. 

Allt fler hyllar nu henne som en förebild och påpekar hur vacker hon är. På tre timmar har bilden och texten på Instagram fått 30 000 likes. 

Kommentera (72)
Kopiera länk
Dela