Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trött, blek och spritfet – så får du ligga i höst

Nöje | 16/08/2014 12:00

Du har druckit för mycket, ätit för mycket och sovit för lite. På bara ett par månader har du gått ifrån rippad, brun och lycklig till trött, blek och spritfet. Men var lugn, även nu finns det knep du kan ta till för att lyckas få ragg i höstkylan. Nyheter24:s Gabriella Bark guidar dig.

Bjud dig snygg

Under sommaren vill du bli bjuden på drinkar, under hösten är det du själv som måste bjuda på drinkar. Varför? – du ser inte längre ut som du gjorde då. Ju mer sprit ditt ragg får i sig desto snyggare blir du. Valkar, råttfärgat hår och dålig hy suddas ut till en suddig siluett av ögon, näsa och en glad mun. 

Dagen efter kan bli stel, men vad gör det dig?

Acceptera det faktum att du är blek

Att smeta in dig i brun utan sol när du är blek är sämsta idén någonsin. Nu är du inte bara blekfet utan orangefet. I många fall lyckas användaren inte heller med att få färgen helt jämn, utan det framträder i stället en melerad/randig typ av orangefärg. Men är någon ute efter en fläbbig tiger har du ju lyckats superbra!

Sänk din standard

Låt oss vara ärliga här. Ser du inte ut som Brad Pitt ska du inte förvänta dig att få gå hem med Angelina Jolie. Ska du få ligga i höst är det bäst att du siktar in dig på rätt byte. Det vill säga en annan Barbapapa

Tinder-ragget

Är du en av dem som raggar på Tinder? För guds skull – lägg upp en profilbild där du ser ut som du faktiskt gör. Att lägga upp en bild där du ser ut som Vickan Silvstedt för att sedan dyka upp som Anna Book är ingenting annat än ren och skär ondska. 

I show you mine if you show me yours

Hösten är oralsexets glansperiod. Men jag kan inte sluta förundras över hur ofta jag får höra om män där ute som förväntar sig att få – men vägrar att ge. Killar kom igen nu för fan? Göra lumpen, bänka 100 kilo och dricka fernet kan ni göra, men inte gå ned på en tjej? Skärpning. And ladies – känn er inte tvingade till någonting om ni inte får samma behandling tillbaka. 

Och till båda könen – keep your shit clean. 

Kal och luktfri

Bara för att det är höst betyder det inte att du ska sluta raka dig eller ta hand om din hygien. Håll dig relativt kal och luktfri. Ingen vill stoppa ned huvudet i en lurvig lutfisk eller närma sig en halvslak banan som stinker värre än Icas charkdisk. 

Skaffa en personlighet

Under sommaren behöver man i princip bara flexa en brunbränd rygg för att få ragg på kroken. Men nu är det andra tider, så risken finns att du kan behöva skaffa dig en personlighet. Är du torr och tråkig? – lägg på ett skratt och fråga mycket.

Kompensationen 

Med spritfläsk kommer ofta ett dåligtsjälvförtroende. Med dåligt självförtroende kommer många försöktill att hävda och försöka utmärka sig på andra sätt som tarbort fokus från den förfallna kroppen. Skippa hela den därkarusellen och glöm inte bort att ditt ragg inte är Stevie Wonder.

Var aldrig vitare än dina egna tänder

Ju vitare du blir desto gulare blir dina tänder. Ser du ut som en grekisk gud men har gula tänder eller dålig andedräkt så går du fetbort. Bra munhygien är A och O när det kommer till att ragga. 

Använd det du har

Hösten är tiden då man måste jobba med vad man har. Rumpa, ben, ögon, biceps, bröst, midja – framhäv det du har så demoleras automatiskt mycket av det du inte har. 

Det här med parfymen

Till er killar som fullkomligt dränker er med parfym – vad tänker ni här? Att ni vill lukta som en flaska Old Spice? Man är ju seriöst i behov av en astmainhalator när man träffar män nu för tiden. Alla som tar mer än två sprut – gör om gör rätt. 

Helst av allt – lukta man. 

Prestera i bingen

Har du väl tagit dig hem med ditt ragg är det ingen idé att skämmas över ölmagen, ligga som en död fisk, sova med tröja eller släcka lampan medan du skrikhivar dig ned i sängen. Nu är det bara att ha kul, njuta och för kung och fosterland – prestera.