Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-Smail – "En kvinna är ingen slampa för att hon har legat runt"

Smail Alihodzic

Smail Alihodzic

Nöje | 28/08/2014 10:02

Smail Alihodzic skriver ett öppet och ärligt blogginlägg där han beskriver sig sjäv som feminist.

Under tisdagens avsnitt av tittarsuccén Paradise Hotel startades en diskussion bland deltagarna som handlade om hur många sexpartners de hade haft innan programmet.

Smail Alihodzic svarar att han arbetat som inkastare vid nattklubbar och att det resulterat i att han legat med över 300 tjejer. 

"30 är fruktansvärt mycket för en tjej"

Kommentarer som "Respektabelt!” och ”Jävlarrrr!” haglar över Smail som sedan bollar över frågan till deltagaren Jasmine Gustafsson.

– Jag har varit ganska slampig, dock inte varit i något förhållande så jag har väl legat med cirka 30 stycken, svarade hon.

Kommentarerna Jasmine möttes av var ingenting som liknade de föregående.

– 30 är fruktansvärt mycket för en tjej, utbrister deltagaren Erik Hagberg.

Kommer ut som feminist på bloggen

Efter tisdagens diskussioner vid polkanten bestämde sig Smail för att skriva ett öppet och ärligt blogginlägg om feminism och hur man ser på fenomenet "sexpartners".

– Varför är en kille “kung” om han har legat med många medan en tjej får stämpeln “slampa”?  Varför får män bättre betalt än kvinnor? Varför är dom flest högt uppsatta cheferna män? Ju djupare jag går in på ämnet ju fler frågor dyker upp och det känns som jag kommer längre och längre bort från svaret. Finns det ens ett svar på frågan? Jag börjar reflektera över feminism och dess stödpelare.

Deltagaren fortsätter diskussionen och avslutar sedan inlägget med att hylla det kvinnliga könet samt berätta att han är feminist.

– En kvinna är ingen slampa för att hon har legat runt. En persons sexliv ska inte definiera en som människa. Det är ingen snack om saken, jag har alltid haft en stor respekt för kvinnor, och kommer alltid att ha det. Kanske för att min mamma är en av mina största förebilder, eller kanske för att jag är en feminist?

Smail hyllas nu i sociala medier. Nyheter24 har försökt att nå deltagaren utan framgång.