Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samir Badran – "Jag skulle kasta ut Saga från Paradise Hotel"

Samir berättar att han hade valt att kasta ut Saga. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.
1 av 2

Samir berättar att han hade valt att kasta ut Saga. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.

2 av 2

Nöje | 29/08/2014 13:25

Samir Badran berättar att han hade valt att kasta ut Saga från Paradise Hotel. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.

Samir Badran är utan tvekan en av de mest färgstarka personer som någonsin deltagit i tittarsuccén Paradise Hotel

Efter programmet har Samir bland annat medverkat i olika teveprogram, spelat in en låt tillsammans med Viktor Frisk samt arbetat med sin egen Youtubekanal SOS Samir. Nu är han även tillbaka i rutan som backstage-programledare för Studio Paradise, där han rapporterar från bakom kulisserna borta i paradiset.

Pratar om årets säsong

Samir var nyligen och gästade Studio Paradise där han tillsammans med Rebecca Stella, Salvatore Scappini och Natalie Andersson diskuterade den nya säsongen. De frågade då bland annat Samir om vad han anser om årets deltagare.

 – Det är bättre hus men inte så jävla sköna deltagare, dock snygga killar. Fick jag stå med någon skulle jag välja Kristian Täljeblad då han är så jävla skön. Han är en kung. Kanske lite slibbig i början men vem bryr sig. 

"Jag skulle slänga ut Saga"

På frågan om vem Samir hade velat slänga ut ur huset kom ett tillsynes oväntat svar. 

 – Jag hade slängt ut Saga. Direkt alltså. Hon tror att hon är världens snyggaste och att alla killar vill ha henne och det stör mig som fan. Hon tycker att hon är snygg, killarna tycker att hon är snygg, om jag tycker att hon är snygg? Faktiskt inte. Oj, fan vad taskig jag är. Förlåt. 

"Egentligen vill jag bara ha Samir"

Men Saga i sin tur känner inte samma agg not Samir – tvärtom. I en öppenhjärtlig intervju med Expressen avslöjar nämligen Saga att hon och Samir har haft sex med varandra och att hon absolut skulle kunna tänka sig att dejta honom.

– Egentligen vill jag bara ha Samir. Han är så fin. Jag skulle inte vara blyg för att börja träffa honom. Jag är väl inte kär, men jag skulle absolut kunna tänka mig att dejta honom.

Se klippet från Studio Paradise här (Klippet med Samir kommer efter sista reklamen).