Magnus sjöng i garaget.
1 av 2
Magnus sjöng i garaget.
Det som hände sedan var han inte förberedd på.
2 av 2
Det som hände sedan var han inte förberedd på.

Sjöng i garaget – sen började telefonen ringa

Magnus framförde låten "Stay with me" a capella i ett garage, det som hände sedan hade han inte förväntat sig.


Här sjunger Andrea om ett rasistiskt Sverige

Östersundarna levererar.

Andrea Lundquist blev känd över hela Sverige när hon sjöng om smygrasism.

Magnus Schönberg är 26 år gammal och bor i Östersund. Han arbetar heltid på ICA Supermarket och har fullt upp med livet som familjefar men sedan finns det en sak till som Magnus väljer att lägga tid på – sitt brinnande intresse för musik.

Musikintresset har följt med honom hela livet, han har till och från spelat i band, sjungit på events och privata tillställningar. 

Sjöng i garage

Denna gång valde Magnus att, på förfrågan av en nära vän, att spela in en video där han framför låten "Stay with me" a capella i ett garage. Han laddade upp videon på Facebook där den snabbt började få likes och spridning.

Efter ytterligare ett par dagar blev Magnus även kontaktad av tidningar och folk inom musikbranschen. Han kommer nu att få byta ut Ica-jobbet mot att arbeta med sin dröm under två månaders tid.

Men nu sadlar du väl ändå om? En kille med din röst ska ju inte stå bland apelsinerna på Ica?

– Ett jobb är alltid ett jobb, och jag trivs på Ica men drömmen har alltid varit att jobba med musik! Man får se vad framtiden har att erbjuda, säger Magnus till Nyheter24.

Se Magnus skönsång här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.