Rebecca Stella Simonsson.
Rebecca Stella Simonsson.

"Otroligt att någon tagit bort krysset över hakkorset"

Rebecca Stella Simonsson polisanmäler händelsen där det röda krysset manipulerats bort från hennes antinazistiska tröja.


"Jag vill att Kian går ut med en offentlig ursäkt"

– Då skulle jag kunna spotta henne rakt i ansiktet. Knulla henne och slänga iväg henne, sa Kian Avar om deltagaren Ylva Fogel.

Ord som Rebecca Stella reagerade starkt på. 

Under ett avsnitt av förra veckans Studio Paradise passade bloggerskan och medieprofilen Rebecca Stella Simonsson på att ta ställning mot nazism. Rebecca bytte ut sin obligatoriska, glamorösa klänning mot jeans och en t-shirt. Trycket på tröjan visar ett hakkors som tydligt markerats med ett rött kryss över. 

"Det här tar priset"

Till sin förskräckelse upptäckte Rebecca nyligen att det cirkulerar en manipulerad bild på henne i tröjan. På den manipulerade bilden har någon retuscherat bort det röda krysset. 

– Otroligt att någon tagit bort krysset över hakkorset, på den tröja jag hade på mig i onsdagens Studio Paradise. Att det nu cirkulerar en bild på mig klädd i ett hakkors. Nättrollen har verkligen nått botten, det här tar priset. Det finns inte en chans att jag någonsin skulle acceptera den här sortens kränkning. Du som manipulerat den här bilden är nu polisanmäld, även du som sprider den. Som att valet igår inte vore nog, skriver Stella på sin Twitter. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.