Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kristian Täljeblad: "Det händer att jag pratar bort tjejer"

- 19/10/2014, 19:28 -
Kristian Täljeblad.

Kristian Täljeblad.

Varje söndag får en kändis berätta lite om sina helgvanor, raggningsknep och pinsammaste bootycall. Denna söndag är det Kristian Täljeblad som delar med sig.

Vad gör du oftast på helgen?

– Mina helger ser faktiskt väldigt olika ut, och det är jag glad för. Men nu för tiden blir det oftast krogen med tanke på att jag är mitt uppe i en barturné. Helst av allt skulle jag nog bara vilja sitta hemma i ett mörkt, ljustänt vardagsrum med lite rödvin och mys.

Vart hittar man dig klockan 3 en lördagsnatt?

– Haha förmodligen vistandes med Calle eller Smail på något hotellrum i en inlandsort, alternativt på en skaplig efterfest som nämnda män charmat in sig på.

Hur raggar man upp dig?

– Haha alltså, jag tror man raggar upp mig genom att vara en glad, charmig brud som visar att hon har lite vilja. Alltså jag menar att om någon tjej verkligen visar att hon vill ha dig (utan att vara jobbig som jag brukar vara) så blir man ju typ automatiskt lite småkär.

Ditt pinsammaste bootycall?

– Alltså nu är jag faktiskt lite tråkig, men jag har faktiskt sällan ringt bootycalls. Antingen har jag haft min älskade flickvän eller så har jag träffat någon vacker böna på tillställningen. Men klart, rotar man riktigt noga kanske man hittar något rappligt samtal...men det kommer jag inte på nu.

Vad kör du för pickup line?

– Haha jag kör inte pick-up lines. Jag bara ler och är tyst, eller, jag borde le och vara tyst. Jag klarar oftast av att le, men pratar ibland bort tjejer. Jag har äntligen lärt mig att man vinner mycket på att lyssna och intressera sig för människor. Då vinner man hjärtan.

Bästa bakistips?

– Gå och beställ en fet, god jävla medium-rare entrecot med bea, myspussas med nån man tycker om sen sitta länge på toa och läsa saker.