Efter tjockishånen: Blondinbella försvarar Zytomierska

- 27/10/2014, 19:53 -
Blondinbella visar Katrin sitt stöd.
1 av 2

Blondinbella visar Katrin sitt stöd.

"Ibland måste man ventilera".
2 av 2

"Ibland måste man ventilera".

Katrin Zytomierska tjockishånades av sin sambo, Bingo Rimér. Nu får hon stöd av bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Det var under fredagskvällen som bloggerskan och medieprofilen Katrin Zytomierska postade ett inlägg på sin blogg som gav hennes följare en rejäl chock. 

Inlägget var döpt till "Ibland måste man ventilera" och handlade om hur ledsen och kränkt hon blivit efter att hon, enligt egen utsago, blivit kallad "Fet kossa" av sin sambo, flickfotografen Bingo Rimér.

"Nu kan jag inte sova för att jag känner mig så ledsen och kränkt och kan inte förstå hur jag kan leva med den här mannen jag valt att skaffa barn med och just nu känner jag för att ventilera så jag tänker göra det", inleder Katrin sitt inlägg med. 

"Bingo klagar ofta på att jag är tjock och ful"

Hon förklarar sedan att Bingo under en längre tid hånat henne på grund av vikt, och att hon mått dåligt över det.

"Bingo klagar ofta på att jag är tjock och ful. Ja vet det är helt sjukt för jag tycker inte det själv så jag vet inte varför han tycker det. Ibland har jag trott att det är i stridens hetta som han värker ur sig ”Din feta kossa” eller ”Ditt feta arsle” men ikväll insåg jag att han verkligen tycker att jag är fet och ful och det är så ledsamt", skriver bloggerskan och fortsätter:

”Du kan behöva röra på dig”, sa han plötsligt när jag låg i sängen och han var vid Rambos säng för att lugna honom. Jag hoppas att folk inser vilken människa han är som beter sig på det här sättet. Han kan fan dra åt helvete."

Blondinbella intar försvarsställning 

Nu går Isabella "Blondinbella" Löwengrip ut och försvarar sin kollega på Facebook. Hon skriver bland annat om hur fel det är att kränka sin partner, men Blondinbella nämner inga namn utan refererar bara till inlägget.

"Jag läste i en blogg jag följer där kvinnan skriver att hennes partner hade sagt att hon är ”tjock” och ”ful” och meningar som ”Din feta kossa”. Gah vad arg jag blir av att höra det här", skriver Blondinbella och fortsätter: 

"Skulle Odd någon gång kalla mig för ”fet kossa” eller ta tag om min mage på ett nedvärderande sätt och fråga ”vad är det här?” så hade jag bett honom dra åt helvete. På riktigt. Jag har nolltolerans för sådant. Kallar man den man lever med ”Ditt feta arsle” så respekterar man inte den personen."

Nyheter24 har under måndagskvällen försökt nå såväl Löwengrip, Rimér som Zytomierska.