Fredag 30 Jul
Stockholm

7 saker du aldrig kommer att få se i nya Fast And The Furious

Snart är Fast and The Furious 7 här och vi vet inte riktigt vad som väntar, det vi däremot vet är vad som inte väntar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. En slapp hängig rumpa som slinker förbi kameran.

Har du någonsin skymtat en bakdel i Fast And The Furious som inte squattränats varje dag i sju års tid innan inspelningstid? Inte vi heller.

2. Att det börjar snöa

Tänk er att få se Domenic Toretto stå och hålla ett motiverande och uppeppande tal om pengar, vapen och hämnd – så börjar det plötsligt snöa?

3. Att saker faktiskt går – åt helvete

De kör ut bilar från flygplan, hoppar från pansarvagnar, springer i skottlossningar och fångar varandra i luften – men på något vänster så landar de alltid på fötterna?

4. Att de tankar så ofta som man bör

Nej, inte är de ofta karaktärerna panikartat tittar på bensinmätaren och säger "Attans, vi måste till en tanka. Kan du köpa en korv och tidning med bilaga medan du ändå är där inne?"

5. Att The rock har blivit tanig

Tänk er The Rock dyka upp i polismundering, med blodtörstig blick, pistolbälte, bullrig röst – men inga muskler? Det hade varit riktigt roligt att se honom lite tanig och rund om magen. 

6. Att någon äter en glass

De hänger konstant i solväder, folk sippar på coronas och drinkar. Men hur kan det vara så få glassar i Fast and the Furious? Å andra sidan kanske det inte är så stenhårt att stå utanför ett lyxmansion i Mexiko, med en kalashnikov i en handen och en Cornetto i den andra?

7. Att Paul Walker presterar dåligt. 

Denna gudagåva vid namn Paul Walker. Hans kristallblåa ögon, vita tänder och sköna personlighet gör att vi inte bara förälskar oss i honom – utan i hela filmen i sig.

R.I.P. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela