7 vidriga fenomen tjejer tvingas utstå på krogen – och hur du löser dem

Som tjej tvingas man utstå en jävla massa skit när man går ut på krogen. Här listar vi några av fenomenen samt hur du hanterar dem.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

1. Folk tar sig friheten att klämma dig på rumpa, bröst och ja – mellan benen. På riktigt, hur fan kan man gå fram och bara klämma på en persons kropp? De som gör det förtjänar ju på riktigt spöstraff.

Lösning: Jag tänker inte ens efter. Jag slår ju idioten på käften under loppet av en sekund. MEN, man ska inte vara för att bruka våld, så ta tag i vidret, skrik honom i ansiktet och be sedan vakten slänga ut honom med huvudet före. Bli extremt jävla jätteförbannad så att han förstår att det inte är okej.

Bildadress.

2. Tar du emot drinkar förväntar sig många killar att du även ska gå hem och sära på benen.

Lösning: Well – tror inte det va? Drick på för fan. Har ni det trevligt är det ju superbra. Känner du inte för att gå hem eller stå kvar med killen? – strunta då i det. Känn dig aldrig tvingad till någonting.

Bildadress.

3. Ni går hem med varandra. Pratar, skrattar och har det supermysigt. MEN – du känner inte för att ligga. Han blir arg och tycker att du lurat honom. Nu kunde han ju ha gått hem med en annan tjej och "fått sig något".

Lösning: Stick därifrån på en gång. Ligger det någon typ av mat framme från hans förfest så kan du kleta skiten under soffan eller lägga någon annanstans där det ej är synligt. Har han en tvättkorg full av kläder – kissa i den.

Bildadress.

4. Du står i baren tillsammans med dina tjejkompisar. En full kille bryter sig in mitt i ringen och slöddrar att ni är fina tjejer. Han försöker sedan hänga med i samtalen och så vidare.

Lösning: Pajasen kommer aldrig att förstå att ni är obekväma och vill att han ska gå. Ni får helt enkelt be honom att dra. Och inte för att "ni ska prata om en grej" utan för att han är en packad idiot som ni inte vill umgås med.

Bildkälla.

5. Du är på väg hem i en taxi. Trött och full. Plötsigt börjar taxichaffisen att slemma på dig.

Lösning: Titta på hans taxikort där det står vad han heter. Be X om att få hoppa av. Gör han det inte säger du att du tänker polisanmäla. Hoppa sedan av utan att betala, and never look back.

Bildkälla.

6. Du är ute med dina tjejkompisar för en girls night out. Ni dricker drinkar och dansar ute på dansgolvet. Men överallt runtomkring er står det slemmiga idioter och råstirrar. Ni känner er som dansande objekt trots att ni bara är ute för att ha kul.

Lösning: Gå till ställen där det är mindre slemmiga typer. Är ni på ett sånt ställe ändå – dansa röven av dig och strunta i slajmbollarna

Bildkälla.

7. Du dansar med en kille under kvällen. När du sedan minglar lite och snackar med dina tjejpolare dyker han upp med ett "men där är du ju" och börjar dra i dig. Han har med andra ord tänkt "dans = gå hem med varandra".

Lösning: Säg tack för dansen och be honom sedan låta dig vara ifred. Ger han sig inte? Gå till vakten som slängde ut killen från punkt 1. Han har det i sig.

Bildkälla.

/