Paolo Roberto uppger på sociala medier att han är ångerfull.
1 av 2
Paolo Roberto uppger på sociala medier att han är ångerfull. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Det krävdes sju vakter för att brotta ner honom.
2 av 2
Det krävdes sju vakter för att brotta ner honom. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Paolo Roberto i bojor – brottades ner av sju vakter

Paolo Robertos festnatt i Umeå slutade i handfängsel. Nu berättar han själv om händelsen.


Den för detta proffsboxaren som numera är TV-kock, Paolo Roberto, 45, var i natt inblandad i ett tumult utanför en krog i Umeå. Han har själv valt att skriva om händelsen på Instagram och Facebook där han totalt har nära 90 000 följare. 

"Jag har i natt varit inblandad i ett tjafs utanför en krog och när en dörrvakt gick emellan och försökte låsa upp mina armar blev jag provocerad och arg. Försökte ta mig loss och puttade undan honom. Sekunden efter ligger jag med sju vakter över mig på magen, pannan i backen och händerna bojade bakom ryggen."

Misstänks för våld mot tjänsteman

Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare, bekräftar för Aftonbladet att en man, hemmahörande i Stockholm och med samma födelsedatum som Roberto, är misstänkt för våld mot tjänsteman.

– Jag vet vilket fall du frågar om och hänvisar till förundersökningssekretessen. Allt jag kan säga är att vi jobbar med ärendet där mannen är misstänkt för våldsamt motstånd, säger Kleinert, till Aftonbladet.

Paolo Roberto förklarar på Instagram att han gapat, varit arg och uppfört sig dumt, men att han inte slagit någon och inte heller varit särskilt onykter.

Han avsluta sitt inlägg: 

"Jag vill avslutningsvis be alla som tror på mig: TV4, mina kompanjoner, kollegor och alla ni som följer mig om en stor ursäkt och att jag borde veta bättre än att hamna i en sådan här situation", skriver han.  

På TV4 har man fortsatt förtroende för Paolo Roberto.

– Paolo ringde oss direkt i morse och informerade om det inträffade. Vi har en bra och ärlig dialog om allt. Det här är olyckligt för alla inblandade men människor gör misstag och vi har fortsatt förtroende för Paolo, säger TV4:s kommunikationschef Jennifer McShane.

Nyheter24 har försökt nå Paolo Roberto för en kommentar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.