Efter fyra år – här bryter Kodjo ut i tårar

Till slut kunde inte Kodjos Akolor hejda sina känslor utan bröt ut i gråt under Musikhjälpen.
– Det är jävligt mäktigt, säger en väldigt rörd Kodjo Akolor.


Det skulle ta fyra år innan  Kodjo Akolor blev så rörd i Musikhjälpen att han grät. I dag under den sista kvällen av Musikhjälpen brast det för programledaren som befinner sig på Kärlekens torg i Uppsala. 

– Det är jävligt mäktigt att få uppleva allt det här och se er, vara med er och stötta. När jag säger hoppa så hoppar ni, när jag säger dansa så dansar ni och när jag säger köp någonting eller skänk någonting så gör ni det. Från botten av mitt hjärta tack så hemskt mycket för det ni gör, tack för att ni visar Sverige varför det här heter kärlekens torg, säger han. 

Se videon nedan:


Petter fick under lördagen i uppdrag att skriva ett brandtal för kampen mot hiv under Musikhjälpen-veckan. På lördagskvällen berättade han för Linnea varför han har mått dåligt över sitt uppdrag hela veckan, om prestationsångesten och varför han till valt att inte skriva talet. Och får sin ärlighet belönad av Kodjo och Arantxa i form av en kärleksfull låthyllning. 

Se videon nedan:


/
/
Relaterat
Senaste nytt

Tove Dalsryds avklippta klänning i Robinson 2023 fick Sanna Guidetti att reagera

De får Kerstin Ekmans nya litteraturstipendium

Maja Hagerman, Lisa Röstlund, Johan Svedjedal och violinisten Malin Broman får de fyra första stipendierna som delas ut av stiftelsen Klockrosen – grundad av makarna Börje Frelin och Kerstin Ekman. Pristagarna får vardera 100 000 kronor.

Zlatan Ibrahimovics fräcka svar om Helena Seger: "Då får man söka hjälp…"

Zlatan Ibrahimovic intervjuas av Piers Morgan, och intervjun avslöjar Zlatan både det ena och det andra...

Här är årets makthavare i ”Maktbarometern” – puttar ner familjen Lundell

2 timmar sedan
JLC knuffar ner familjen Lundell från förstaplatsen över mäktigast på sociala medier. Detta visar 2023 års maktbarometer från Medieakademin.

Cullberg-stipendiet till streetdans-stjärna

2 timmar sedan
Årets Birgit Cullberg-stipendium går till dansaren, koreografen och producenten Erik Linghede. I Konstnärsnämndens motivering beskrivs han som "en av streetdans-Sveriges konstnärliga förgrundsgestalter".

Hon är Dagermans dotter – och ambassadör

3 timmar sedan
Hon var först tveksam till att skildra sina föräldrars "konstnärsäktenskap". Nu har hon skrivit en bok där hon skildrar deras korta tid tillsammans.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.