Fredag 14 Maj
Stockholm

7 anledningar till varför vi saknar Paradise Hotel

Därför känns livet tommare nu.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Bristen på samtalsämnen

Åtta-fem-jobbet går långsammare än någonsin. Nu har du och dina kollegor ingenting att prata om. Vilka hade sex? Vem åkte ut? Vem backstabbade vem? Nu har snacket återgått till väder, trafiken och dyra elräkningar.


Bildkälla

2. Ljuset i tunneln

Förut hade du någonting att se fram emot hela dagen. Måndag till onsdag visste du att kvällsplanen skulle bestå av poolsex, bråk och dramatik. Kvällsunderhållningen består numera av Dobidoo, sega popcorn och halvtaskig bokläsning.


Bildkälla

3. Du känner dig smart

Den ena tror att enhörningar kommer från Spanien. Den andra tror att bäckenbenet sitter i halsen. Hur icke allmänbildad du än är så kan du ALLTID dra nytta av deltagarna i Paradise då de helt obrydda slänger ur sig det första som dyker upp i deras huvuden...Och det ska du tacka dem för.


Bildkälla

4. Träningsmotivationen

Det är sällan man skymtar otränade kroppar i paradise. Nej hela packet är brunbrända och vältränade. Magrutor, ryggmuskler och välsvarvade ben skymtas i varje hörn. "Sådär ska jag också se ut i sommar" tänker du medan du äter ett till chips ur chipsskålen.


Bildkälla

6. Isbrytaren

Har det börjat en ny kollega på jobbet kan de första samtalen bli en aning stela. Ibland kan det även vara svårt att ens starta konversationen lite hackigt genom att börja fråga vad personen gillar att göra på fritiden. Vad är räddaren i nöden här? - Jo, nämligen Paradise.

Vem är din favoritdeltagare? Favoritpar? Vem tycker du är fucking falsk?


Bildkälla

7. Smaskens till sista slicket

Det är kort och gott übersmaskigt. Fylla, sex, bråk, svordomar ja precis allt det vi ÄLSKAR. Paradise har hela paketet. Det ger oss allt vi vill ha i ett enda program.


Bildkälla

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela