Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie hotad till livet – "Ska hälsa på din lillasyster nästa vecka innan mordet"

Alexandra "Kissie" Nilsson.
1 av 3

Alexandra "Kissie" Nilsson.

Här berättar bloggerskan om händelsen.
2 av 3

Här berättar bloggerskan om händelsen.

Den hemska kommentaren.
3 av 3

Den hemska kommentaren.

Nöje | 05/01/2015 13:46

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson har blivit utsatt för grova dödshot på sin blogg.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson driver en av Sveriges största bloggar med cirka 150 000 läsare om dagen. Alexandra har upprepade gånger berättat i bloggen om alla de mordhot och trakasserier hon som bloggerska tvingas stå ut med och vid ett tillfälle ställde hon upp i Robert Ashbergs program "Trolljägarna" som går ut på att leta upp och hitta internettroll. 

Men nu har hoten nått en helt ny nivå

"Jag ska hälsa på din lillasyster i skolan"

Kissie berättade nyligen i ett inlägg att en av dödshoten kom från en anonym användare som även vänder sig mot hennes lillasyster.

– Om du tar bort den här kommentaren visar det bara hur livrädd jag gjort dig och det ska du med all rätt vara. Jag ska hälsa på din lillasyster i skolan någon dag nästa vecka innan mordet, lyder kommentaren. 

Tvingades ha polisskydd under juldagen 

Kissie berättar att hon inte känner sig rädd men att hon ändå valt att polisanmäla händelsen.

– Jag är inte rädd för jag har varit med om det här sen jag började blogga (tragiskt nog). Varför jag polisanmäler är bara för att ifall dom kan få tag på personen kan jag få skadestånd och det är mer än rätt åt personen som sysslar med sånt här. Dessutom hoppar personen på min syster som är ett oskyldigt BARN och det är aldrig OK. Man måste sätta gränsen och där gick min gräns, skriver hon.

Bloggerskan berättar även att hon tvingades ha polisskydd under juldagen. 

Nyheter24 har sökt Alexandra Nilsson för en kommentar.