Tisdag 28 Jun
Stockholm

Zara Larsson: "Hur vågar du njuta av god mat och orgasmer?"

Zara Larsson, kondom.
1 av 5
Zara levererar återigen visdom. Foto:
Sist trädde Zara en kondom över sin ankel och la sedan upp den tillsammans med texten "To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT"
2 av 5
Sist trädde Zara en kondom över sin ankel och la sedan upp den tillsammans med texten "To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT". Foto:
Denna gång diskuterar hon vad samhället egentligen dömer ut oss för.
3 av 5
Denna gång diskuterar hon vad samhället egentligen dömer ut oss för. Foto:
Vilket hon menar är sex och skräpmat.
4 av 5
Vilket hon menar är sex och skräpmat. Foto:
– Det är extremt ironiskt att vi lever i ett samhälle som säger att det är skamligt att ha sex och att äta skräpmat. Typ: hur vågar du njuta av god mat och orgasmer ditt monster? Njut av ditt miserabla liv fyllt av njutning, skriver Zara.
5 av 5
– Det är extremt ironiskt att vi lever i ett samhälle som säger att det är skamligt att ha sex och att äta skräpmat. Typ: hur vågar du njuta av god mat och orgasmer ditt monster? Njut av ditt miserabla liv fyllt av njutning, skriver Zara. Foto:

Zara levererar igen.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var få som lyckades ungå Zara Larssons fenomenala Instagramhälsning till alla män där ute som påstås sig ha "för stor k*k för att ha kondom". Zara trädde en kondom över sin ankel och la sedan upp den tillsammans med texten "To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT".

Bilden blev snabbt viral och blev hyllad av både svenska och amerikanska medier, bland annat av nätjättar som Buzzfeed.

Nu gör hon det igen

Men det dröjer aldrig länge innan Zara levererar fler citat. Denna gång påpekar hon hur sjukt samhälle vi har med tanke på vad vi dömer varandra för:

– Det är extremt ironiskt att vi lever i ett samhälle som säger att det är skamligt att ha sex och att äta skräpmat. Typ: hur vågar du njuta av god mat och orgasmer ditt monster? Njut av ditt miserabla liv fyllt av njutning!

Vi tar på nytt av oss hatten för Zara!


Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.