Tisdag 11 Maj
Stockholm

10 tecken på att du är beroende av Melodifestivalen

Mello <3
Mello <3. Foto:

Faller du dit?

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Du delar upp året i två delar – före och efter Mello. 


2. Så fort du tänker på hur mycket du har framför dig, med Mello, kval, framröstningar, rubriker, bänkade kvällar framför din tv och till sist Eurovision så blir du alldeles varm i kroppen. 


3. Även om Beyoncé och Jay Z personligen skulle bjuda in dig på privatfest eller syrran ska till att föda finns det INGENTING som skulle få dig att rucka på dig under Mellokväll. 


4. Färgstarka lampor, en "finurlig" programledare, överdrivna rörelser i alla danser, låtar om kärlek artisterna inte skrivit själva – JA ALLT MED MELLO TYCKER DU ÄR FANTASTISKT.  


5.  I yngre ålder smög du med hur mycket du älskar Melodifestivalen. Du såg det mest för att "mamma vill kolla på det". Men nu är det andra bullar. Öppet berättar du för alla hur mycket du älskar skiten och du tycker snarare att det är de som inte tittar på det som det är fel på. 


6. Du delar helst inte med dig av din Spotify. Frågar någon om de kan spela musik från ditt konto säger du att du inte minns lösenordet. Sanningen? Din Spotify är sprängfylld av Melodifestivalen och Eurovision Song Contest-dängor. Att du laddar varje morgon med att smeta på "Manboy" med Saade behöver ingen veta...


7. När folk hackar på Mello och säger att det "är för töntar" blir du uppriktigt arg. Vad vet de om livet? Vad vet de om musik? Det är sällan du tar fighten, men nog fan svartlistas de i ditt huvud.


8. Att ringa och rösta är ett MÅSTE. Ibland på flera. "Extra avgift kan tillkomma" – WHO GIVE A RATS ASS?. När väl din favorit går vidare känner du att du hjälpt till att dra ditt strå till stacken.


9. Under en mellokväll måste ALLT vara perfekt. Har du råkat glömma köpa jordnötsringar drar du dig inte för att stickat i snöstorm för att sedan gå en mil för att köpa skiten. 


10. Du läser denna lista och inser att du faller dit på varenda punkt. 


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela