Isa Tengblad.
1 av 4
Isa Tengblad.
Sångerskan är ute med ny musikvideo.
2 av 4
Sångerskan är ute med ny musikvideo.
Videon är till låten "Don't stop".
3 av 4
Videon är till låten "Don't stop".
Vi kommer få se Isa uppträda i Melodifestivalens final.
4 av 4
Vi kommer få se Isa uppträda i Melodifestivalens final.

Exklusiv musikvideo och intervju med stjärnskottet Isa

Var först med att se Isas nya heta musikvideo!


Isa Tengblad är en av årets starkast lysande stjärnor i Melodifestivalen. Blotta 16 år charmade hon svenska folket och tog sig tillsammans med Jon-Henrik raka vägen till finalen.

En annan sak som uppmärksammades var när konkurrenten Eric Saade Twittrade ut "Jag väntar på dig Isa" som syftade på sångerskans unga ålder. 

Ny video ute

Nu är Isa ute med videon till "Don't stop" och självklart passade Nyheter24 även på att ställa några frågor till sångerskan.

Isa. Du verkar vara en så otroligt glad och sprallig tjej. Går man på stan ser de flesta otroligt sammanbitna ut – vad är din hemlighet?

– Att hålla på med musik och att stå på scen är det jag brinner för. Jag känner att jag hör hemma i det jag har fått göra den senaste tiden. Och jag tror att när man just känner sig hemma och får göra det man älskar, är det nästan omöjligt att inte vara överlycklig.

Du är väldigt ung men har redan kastats in i musikbranschen – hur har omställningen varit?

– Det är en stor omställning på många sätt, men en omställning som jag förberett mig för i flera år. Jag har alltid velat det här och kämpat för att komma just hit. Därför blir förändringen snarare en belöning än en chock!

Eric Saade skrev ut en invite på Twitter – är du sugen på en date med Saade om några år?

– Vi får väl se. Än så länge är han en Manboy i mina ögon!

Hur tror du Mello avslutas?

– Den som tar hem vinsten speglar folkets och juryns röster. Och som alla andra artister i finalen hoppas jag självklart att det kommer vara just jag de vill skicka till Wien!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!