Babylycka!
Babylycka! - Foto: Faksimil Instagram/Montage

Modellen ingen kunde tro var gravid har äntligen fått barn

Wohoo – babylycka!


LOS ANGELES. Visst minns ni Sarah Stage? Modellen som blev en världsnyhet för att hon såg ut så här under den åttonde månaden av sin graviditet.

Men nu är det nya nyheter – hon är inte gravid längre! Enligt en mängd nyhetskällor, bland annat ABC, blev hon nämligen mamma den 14 april. Då föddes lille James Hunter – som trots allt vägde in på ungefär 3,6 kilo.

Hennes utseende under graviditeten skapade en del drama på Instagram, men vem bryr sig om sånt nu? Nu är det ju bara att säga grattis!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Jannok kan få novellpris

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.