Åsa Vesterlund.
1 av 2
Åsa Vesterlund. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Mikael Persbrandt skulle vara Åsa Vesterlunds frikort.
2 av 2
Mikael Persbrandt skulle vara Åsa Vesterlunds frikort. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Åsa Vesterlund: Jag skulle göra så att Obama fick sparken

Varje fredag frågar Nyheter24 en utvald kändis en rad olika frågor för att ta reda på det där lilla extra ingen riktigt vet, ibland inte ens de själva. Denna vecka har vi snackat med Åsa Vesterlund från Svenska Hollywoodfruar.


Vad vill du att det ska stå på din gravsten?

– Hon kom och hon gick. Och har inga rynkor fortfarande.

När är du lyckligast?

– När jag är ute och tränar, jag brukar boxas. Då får man liksom en high. Allt rullar på efter man har tränat. Jag är ute och springer med min hund Sigge också, vem behöver en man när man har Sigfrid?

Vem är ditt frikort?

Mikael Persbrandt. Han är snygg, sexig och en bra skådis.

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

Britt Ekland, hon har ju varit bondbrud.

Om det skulle spelas en låt varje gång du kliver in i ett rum, vilken skulle du välja?

– Du gamla du fria.

Hur gör man dig riktigt arg?

– Det ska mycket till om jag ska bli arg. Men när jag blir det så blir jag riktigt arg. Men när vänner visar sig vara dåliga vänner. Som att de berättar vidare saker man sagt i förtroende, då blir jag arg.

Hur vill du dö?

– Det får inte vara något långrandigt eller plågsamt. Då blir jag hellre skjuten i huvudet så jag är lyckligt ovetandes.

Vilken kroppsdel förknippar andra dig med?

– Mina läppar. Det var en tid då jag hade jättestora läppar så jag såg ut som en fisk. Men nu har jag inga fillers kvar, det är bara mina naturliga. Men folk stör sig ändå. Det finns många som säger att man ska vara naturlig men de har ändå push-up behå och lösögonfransar. De ser ut som skräcködlor när de vaknar på morgonen.

En helt ologisk fobi du har?

– Jag har massa fobier. Kryp förstås. Men också att jag måste känna om jag låst dörren och stängt av spisplattorna. Men jag tycker det är jobbigt när jag tankar för jag tänker på alla baciller som finns där. Och allmänna toaletter går inte.

Vad är ditt gift?

– Botox. Jag har hittat ett koncept som funkar, jag har inte ont i huvudet längre och jag ser piggare ut. Man kan använda botox i många syften.

Hur ofta googlar du dig själv?

– Jag borde göra det mer. Nu kanske jag gör det en gång i månaden. Men jag bryr mig inte om vad folk skriver. Skulle jag läsa allt som skrivs på sociala medier skulle jag ju bli galen.

Vad är det första du skulle göra om du vore osynlig?

– Jag skulle hoppa in i vita huset och spionera på Barack Obama och göra så att han fick sparken forever.

Vad är det mest förödmjukande du har gjort?

– Det var när jag fick åka ambulans i Sverige efter att jag satte mig på ett champagneglas. Jag skar upp hela rumpan och fick sy 35 stygn. Det var pinsamt när tidningarna skrev om det och det hade tagits bilder där min rumpa såg ut som en grisrumpa och var alldeles blodig.

Vilken uppfinning saknar du?

– Det skulle vara bra om man kunde gå in i en vindtunnel eller ungefär som en torktumlare och så krympte allt så att man kan bli tightare utan kirurgiska ingrepp.

Vilken historisk person skulle du helst bli inlåst i en källare med?

– George W Bush. Jag gillar honom, det skulle vara ett intressant möte.

Om du gjorde en OS-satsning, vilken gren skulle du välja?

– Simning. Jag tävlade i det förr, ryggsim var jag bäst på.

Om du var en hamburgare - vilken typ av burgare skulle du vara?

– Då skulle jag vara en cheeseburgare med Kobe beef. Det är det lyxigaste och så skulle den vara alldeles juicy och smälta i munnen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

2 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...