Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här håller Wikingsson episkt raserital mot Tobias Billström

- 09/06/2015, 13:38 -

Politikern ansåg att den före detta asylsökande journalisten skulle "visa lite tacksamhet" – då såg Fredrik Wikingsson rött.

Frilandsskribenten och krönikören Somar Al Naher rörde minst sagt upp känslor med sin senaste krönika på Aftonbladets ledarsida. Krönikan publicerades inför Nationaldagen och handlade om att Somar kände olust över att närvara på den välkomsceremoni hon blivit inbjuden till efter hennes familj fått uppehållstillstånd.

Detta efter det femåriga helvete hon och hennes familj tvingats gå igenom innan de fått uppehållstillståndet. Somar menar att hon inte ville fira en ceremoni tillsammans med en stat som ägnat fem år med att bli av med henne.

"Visa lite uppskattning"

Moderaten och förste vice talmannen Tobias Billström var inte sen med att rikta kritik mot Somar på sin Facebook där han skrev följande:

– Vet du vad Somar, jag tycker att du kan visa lite uppskattning.


Detta fick Fredrik Wikingsson att se rött vilket i sin tur resulterade i ett raserital mot Billström i programmet Breaking News.

Se talet här:

Håller du med Fredrik Wikingsson?