Det missar du i nya Johan Falk om du väljer att fulstreama

- 24/06/2015, 20:45 -
Johan Falk är tillbaka.
1 av 3

Johan Falk är tillbaka.

Skärmdump

Men det är bäst för sig att du ser filmen lagligt.
2 av 3

Men det är bäst för sig att du ser filmen lagligt.

Annars riskerar du straff för dålig kvalité.
3 av 3

Annars riskerar du straff för dålig kvalité.

Du kommer inte att fulstreama Johan Falk efter att ha läst det här.

Om cirka fem dagar kan alla Johan Falk-fans där ute skratta sig lyckliga. Då släpps nämligen släpps Johan Falk 13 – Ur askan i elden på DVD, Blu-ray och "en mängd digitala hyrtjänster på nätet".

Filmens trailer går varm på Youtube och överallt på sociala medier hypas filmen till det extrema. Men med glädjebeskedet om släppet kommer även en varning från filmens skapare Anders Nilsson.


"Varför riskerar ni straff för så dålig kvalité?"

Anders berättar i ett inlägg på Facebook att filmen, på de illegala sidorna, saknar fyra stycken ljudspår samt att det är betydligt mycket sämre bildkvalité. Han förundras därför i hur det kommer sig att tittare ändå väljer att se filmen från illegala sajter samtidigt som risken att åka fast blivit större.

– Är det inte osedvanligt dumt, milt uttryckt, att riskera så mycket för att se filmerna på dessa undermåliga sätt som de kriminella sajterna står för? skriver han.

– Filmen finns ute på en del kriminella sajter, men som folk nu upptäckt så har ett nytt tillvägagångssätt lett till att de kriminella handlingarna som sker i de illegala sajterna nu väldigt mycket lättare än tidigare kan spåras och därmed i förlängningen lagföras på olika sätt och vis.


Trailer:


Ska du se nya Johan Falk?