Men det är bäst för sig att du ser filmen lagligt.
1 av 2
Men det är bäst för sig att du ser filmen lagligt.
Annars riskerar du straff för dålig kvalité.
2 av 2
Annars riskerar du straff för dålig kvalité.

Det missar du i nya Johan Falk om du väljer att fulstreama

Du kommer inte att fulstreama Johan Falk efter att ha läst det här.


Om cirka fem dagar kan alla Johan Falk-fans där ute skratta sig lyckliga. Då släpps nämligen släpps Johan Falk 13 – Ur askan i elden på DVD, Blu-ray och "en mängd digitala hyrtjänster på nätet".

Filmens trailer går varm på Youtube och överallt på sociala medier hypas filmen till det extrema. Men med glädjebeskedet om släppet kommer även en varning från filmens skapare Anders Nilsson.


"Varför riskerar ni straff för så dålig kvalité?"

Anders berättar i ett inlägg på Facebook att filmen, på de illegala sidorna, saknar fyra stycken ljudspår samt att det är betydligt mycket sämre bildkvalité. Han förundras därför i hur det kommer sig att tittare ändå väljer att se filmen från illegala sajter samtidigt som risken att åka fast blivit större.

– Är det inte osedvanligt dumt, milt uttryckt, att riskera så mycket för att se filmerna på dessa undermåliga sätt som de kriminella sajterna står för? skriver han.

– Filmen finns ute på en del kriminella sajter, men som folk nu upptäckt så har ett nytt tillvägagångssätt lett till att de kriminella handlingarna som sker i de illegala sajterna nu väldigt mycket lättare än tidigare kan spåras och därmed i förlängningen lagföras på olika sätt och vis.


Trailer:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du se nya Johan Falk?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.