Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner du igen den manliga Paradise Hotel-deltagaren?

1 av 5

2 av 5

Adams vardagslook.
3 av 5

Adams vardagslook.

Han är tillsammans med deltagaren Saga Scott.
4 av 5

Han är tillsammans med deltagaren Saga Scott.

Paret träffades inne på lyxhotellet i Mexiko.
5 av 5

Paret träffades inne på lyxhotellet i Mexiko.

Nöje | 10/07/2015 12:51

Kan du se vem det här är?

2014 upplaga av tittarsuccén Paradise Hotel blev större än någonsin. Den ena deltagaren var färgstarkare än den andra och säsongen blev minst sagt minnesvärd.

Seriens koncept är bland annat att spela spelet, hålla sig kvar och i bästa fall – hitta kärleken. Ett par som lyckades med det sistnämnda var deltagarna Saga Scott och Adam Lökholm.

Saga och Adam har en egen Youtubekanal där de lägger upp roliga videos, bland annat testar de på olika saker. Men Adam bukar även lägga upp egna roliga videos på sin egen facebooksida.

Blev uppsminkad av Saga

Under torsdagen la Adam upp en bild på sig själv där han är uppsminkad. Bilden har i skrivande stund fått över 1300 likes och responsen är minst sagt positiv.

Adam, du ser ju helt fantastisk ut. Berätta om bakgrunden till bilden?

– Jag hade ju sett alla dessa "Dontjudgechallenge"-videos och tyckte det var lite töntigt när personerna står och posar som fan och försöker se snygga ut efter dom gjort sin "makeover" bara pinsamt. Så för att göra det lite roligare och ta det lite längre än alla andra som bad jag saga sminka mig till tjej och gjorde en likadan video haha, säger Adam och fortsätter:

– Mina vänner vet dessutom att jag är den där personen som alltid ska ta grejer för långt, haha!

Är det Saga som sminkat dig?

– Ja, haha!

Skulle du kunna tänka dig att gå ut på krogen och kolla reaktionerna?

– Jag och saga snackade faktiskt om det, om man skulle göra ett litet experiment och dra ut och kolla hur många killar som skulle "falla" för det men vet inte om man vågar haha!

– Men får skippa klackarna då, hade sett ut som ett riktigt fyllo på 190cm, avslutar Adam.