Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Camilla Läckberg backar Zara: "Dick är fruktansvärt pinsam"

Nöje | 15/07/2015 14:11

Camilla Läckberg backar Zara Larsson och ger samtidigt en rejäl känga till hockey-douchen Dick Axelsson.

Fler och fler i Sveriges kändiselit allierar sig för att #backazara i kampen mot näthatet Zara Larsson tvingas utstå.

Nu har även succéförfattaren Camilla Läckberg hakat på.

"Fruktansvärt pinsamt"

I ett instagraminlägg hyllar Läckberg Zara samtidigt som hon passar på att ge en rejäl känga mot Dick Axelsson, som nyligen hånat Zara på Twitter och med det även dragit med sig ett lika omoget "ryggdunkspack".

– Dicks polare ryggdunkar honom säkert hela vägen nu, men hävdar fortfarande - fruktansvärt pinsamt och olämpligt att en vuxen man på 28 år, och därtill förebild som elitidrottsman - gör sig "rolig" på det här sättet på en 17-årig tonårstjejs bekostnad, skriver stjärnförfattaren.

– Hade jag varit hans mamma hade jag tagit Dick i örat och haft ett låångt snack om hur man uppför sig, speciellt mot unga tjejer. Måste börja komma nån slags nolltolerans för dåligt uppförande och otrevliga och dryga kommentarer på sociala medier.

Se de episka inläggen här:

View this post on Instagram

Asså tycker den här bruden är så sjukt cool! Hockeyspelaren @dickaxelsson är dumdryg o otrevlig på twitter och @zaralarsson blockar honom. Nyhet idag i kvällsisarna. Och jag fattar precis hennes nolltolerans. Han är idrottsman, hockeyspelare, occh säkert då förebild för många unga killar därute - o han väljer att använda det privilegiet att visa så jäkla bad manners och vara dryg och rent ut sagt otrevlig mot en tjej som redan fått ta så mycket skit. Hade jag varit hans mamma hade jag tagit @dickaxelsson i örat och haft ett låångt snack om hur man uppför sig, speciellt mot unga tjejer. Måste börja komma nån slags nolltolerans för dåligt uppförande och otrevliga och dryga kommentarer på sociala medier. Vare sig det är till offentliga eller icke offentliga personer - uppför er med lite värdighet och visa att ni fått en bra uppfostran! Hoppas han har vett att be om ursäkt och visa att han är en idrottsman i dess rätta mening. #BackaZara

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on