Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läckberg fortsätter att dissa hockeyproffset: "Detta är en riktig man"

1 av 1

Nöje | 15/07/2015 16:54

Camilla Läckberg hyllar sin pojkvän Simon Sköld samtidigt som hon ger ytterligare en känga till Dick Axelsson.

Det var under onsdagen som stjärnförfattaren Camilla Läckberg gav sig in i den heta twitterdebatten kring #backazara. Zara Larsson har den senaste tiden fått utstå extrema påhopp på sociala medier och näthatet fortsätter.

Men med hjälp av hashtagen #backazara har nu allt ifrån fans till kändisar kunnat visa sitt stöd för Zara.

Ger känga till Dick Axelsson

I två långa instagraminlägg hyllar Läckberg Zara samtidigt som hon passar på att ge en rejäl känga mot hockeydouchen Dick Axelsson, som nyligen hånat Zara på Twitter.

View this post on Instagram

Asså tycker den här bruden är så sjukt cool! Hockeyspelaren @dickaxelsson är dumdryg o otrevlig på twitter och @zaralarsson blockar honom. Nyhet idag i kvällsisarna. Och jag fattar precis hennes nolltolerans. Han är idrottsman, hockeyspelare, occh säkert då förebild för många unga killar därute - o han väljer att använda det privilegiet att visa så jäkla bad manners och vara dryg och rent ut sagt otrevlig mot en tjej som redan fått ta så mycket skit. Hade jag varit hans mamma hade jag tagit @dickaxelsson i örat och haft ett låångt snack om hur man uppför sig, speciellt mot unga tjejer. Måste börja komma nån slags nolltolerans för dåligt uppförande och otrevliga och dryga kommentarer på sociala medier. Vare sig det är till offentliga eller icke offentliga personer - uppför er med lite värdighet och visa att ni fått en bra uppfostran! Hoppas han har vett att be om ursäkt och visa att han är en idrottsman i dess rätta mening. #BackaZara

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Dissarna fortsätter

Men det stannar inte där. Kort efter inläggen instagrammade Läckberg ännu en bild riktad mot Dick. Denna gång blev det en hyllning till hennes pojkvän, mma-proffset Simon Sköld, 28.

– Simon respekterar kvinnor, ung som gammal. Han delar ansvaret fullt ut för hem och hushåll. Han älskar mina barn och hjälper till med dem i vardagen, både vad gäller lek och fostran. Han är en gentleman, en idrottsman och en MAN ut i fingerspetsarna.

Läs inlägget i sin helhet här:

View this post on Instagram

Har ju historiskt sett fått rätt mkt spott och spe för att jag hyllar min kille offentligt. Men han är en av stora anledningarna att jag vet att det finns en hög nivå att ligga på som kille. Han är 28 år. Han respekterar kvinnor, ung som gammal. Han delar ansvaret fullt ut för hem och hushåll. Han älskar mina barn och hjälper till med dem i vardagen, både vad gäller lek och fostran. Han är en gentleman, en idrottsman och en MAN ut i fingerspetsarna. Hans motto i livet är "Happy Wife, happy life" och han sätter alltid min lycka framför sin egen. Hans integritet är skyhög och han skulle aldrig skämma ut sig, mig, eller vår familj. Respekterar honom enormt och han är en stor anledning till varför jag vet att en vuxen man med heder och integritet inte har nån anlednig att "skoja" med en 17-årig tjej på twitter. Detta är mitt rättesnöre och min standard vad gäller hur man uppför sig som gentleman. Och tack @skoldanette och @christerskold1948 för det goda jobbet med er uppfostran.

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Visst är Läckberg en kung?