Zara Larsson.
1 av 2
Zara Larsson.
Det var under vistelsen i Turkiet händelsen inträffade.
2 av 2
Det var under vistelsen i Turkiet händelsen inträffade.

Zara Larsson om den traumatiska händelsen: "Det var blod överallt"

Zara tvingades bevittna någonting hon sent kommer att glömma.


I podcasten "Den fantastiska resan" diskuterar sångerskan Zara Larsson tillsammans med vännen Noel Flike allt mellan himmel och jord – samt lite till. I förra avsnittet avslöjade Zara bland annat vad hennes nya tatuering betyder, samt vart nästa tatuering kommer att sitta.

Hennes första tatuering var ett resultatav en blöt utekväll under sin Turkietvistelse. Men det var långt ifrån allt som hände i Turkiet.

"Det var blod överallt"

I poddens senaste avsnitt berättar Zara om en händelse som ägde rum på flygbussen, som minst sagt satt sina spår.

– Jag la ju upp en liten story om en händelse i Turkiet. På bussen från flygplatsen till hotellet åkte vi förbi en överkörd snubbe vars hjärna låg på marken. Olivia började gråta och det var panik i bussen. Men vi stannade vid ett rödljus och stod liksom stilla där, säger hon och fortsätter:

– Där ser vi att det ligger en kille som är överkörd, det var blod överallt och hans huvud var mosat.


"De är bara en i mängden"

Händelsen fick Zara att fundera och reflektera hur konstigt det är att livet för alla andra går vidare.

– Guiden satt helt lugnt och ba "Ja, det här är ju en trafikolycka, det är ju ganska vanligt här". Det fick mig att tänka på alla actionfilmer där det är lite statister som blir skjutna. Lite utfyllnad sådär, deras syfte var att springa förbi och bli skjutna. De är bara en i mängden.

– Personen anser inte som viktig. Men den där killen som inte är viktig, hans familj och vänner, hela hans umgängeskrets kommer att gå in i en bottenlös sorg. Och där satt vi och var på väg till vårar hotell där vi skulle ha det bra. Det var liksom ingen grej? Två parallella världar. Våra liv bara fortsatte, och hans hade tagit slut.

Noel frågar Zara om hon tog någon bild med sin Snapchat.

– Självklart tar jag inte kort? Det gör ju folk vanligtvis. Men vad vill de med det? Nej fy fan, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.