Whitney Houston med sin dotter Bobbi Kristina Brown på en förfest till Grammy-galan i februari 2011.
1 av 4
Whitney Houston med sin dotter Bobbi Kristina Brown på en förfest till Grammy-galan i februari 2011. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Bobbi Kristina Brown hittades livlös i sitt badkar i lördags.
2 av 4
Bobbi Kristina Brown hittades livlös i sitt badkar i lördags. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAMEFLYNET PICTURES
Bobbi Kristina har nu vaknat upp ur koman.
3 av 4
Bobbi Kristina har nu vaknat upp ur koman. - Foto: Stella Pictures / Thomas Janssen, Pacificcoastnews.com
Bobbi Kristinas mamma Whitney Houston dog den 11 februari år 2012 till följd av en kokainöverdos. Whitney med den då 11-åriga Bobbi Kristina år 2004.
4 av 4
Bobbi Kristinas mamma Whitney Houston dog den 11 februari år 2012 till följd av en kokainöverdos. Whitney med den då 11-åriga Bobbi Kristina år 2004. - Foto: Jens Koch

Whitney Houstons dotter död

Bobbi Kristina Brown har avlidit.


Bobbi Kristina Brown, dotter till sångaren Bobby Brown och den avlidna sångerskan Whitney Houston, är död. Det rapporterar flera medier. Den 31 januari 2015 hittades Bobbi Kristina svårt skadad i sitt hem, och hon förklarades hjärndöd.

22-åringen försattes i koma och sedan dess har hon vårdats på olika sjukhus. I ett uttalande säger familjen att "hon slutligen får vila i guds armar".

LÄS MER: Whitney Houstons dotter hittad livlös – "hon är hjärndöd"

"Vi vill tacka alla för den enorma kärlek och support vi fått under de senaste månaderna", fortsätter familjen i sitt uttalande.

På Twitter sörjer flera Bobbi Kristinas död.

LÄS MER: Whitneys dotter: "Jag sov i hennes armar sista natten"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.