Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är Sveriges nästa stora rappare

Michel Dida
1 av 4

Michel Dida

Faksimil Youtube

2 av 4

Faksimil Youtube

3 av 4

4 av 4

Faksimil Youtube

Nöje | 18/08/2015 18:10

Dida är här och han kommer göra det stort.

Vi har hört honom ihop med med artister som bland annat Adam Tensta, Silvana Imam och Mwuana. Nu har han äntligen efter månaders mystiskt hashtaggande av #hörumejbae på Instagram, släppt sin första singel – "Hör du mej bae?"

Jag pratar så klart om RMH-sounds Michel Dida, med en röst och aura över sig som säger att han kommer att förändra svensk musik.


Press

– Musiken i Sverige är påväg nånstans, men den bryter inga normer. Jag planterar lite grenar här. Den färdiga EPn som kommer ut i september kommer inte låta som nästa EP. Jag försöker vara uppe med Hitchcock och dom dära, säger Dida till Nyheter24.

Vad betyder låten "höru mej bae"?? Är den till din bae?

– Typ när man vill göra Netflix och chill och har gjort planer fast bae inte svarar. Det är jobbigt, så man måste checka dom.

– Den här är för alla baes som inte hör dej bra.

Vem är din stora inspiration eller idol?

Ni som leker stroppiga på internet fast sen vill skaka hand och ta bild irl.

I samband med video-släppet skrev du att en remix kommer att komma snart. Vad har vi att vänta oss?

– Jag får inte säga vilka som är med fast jag kan berätta att dom körde över allting. Jag kände mig tuff innan jag hörde deras verser.