Nu väntar den amerikanska klädkedjan American Apparel stänga ner.
1 av 4
Nu väntar den amerikanska klädkedjan American Apparel stänga ner. - Foto: Keith Srakocic/AP/TT BILD, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Kylie Jenner är en av många stamkunder hos American Apparel.
2 av 4
Kylie Jenner är en av många stamkunder hos American Apparel. - Foto: Stella Pictures / O. Duran/WCP/FAMEFLYNET PICTURES
Precis som Emma Watson.
3 av 4
Precis som Emma Watson. - Foto: Stella Pictures / Misha Gulko
Och Justin Bieber, som här får sin kasse buren av en livvakt.
4 av 4
Och Justin Bieber, som här får sin kasse buren av en livvakt. - Foto: FameFlynet Pictures / FameFlynet Pictures

Nu väntas American Apparel stänga ner efter konkurs

American Apparel väntas gå i konkurs – ligger back 14 miljoner dollar.


Det ser mörkt ut för skandalkedjan American Apparel. Enligt Veckans Affärer så varnar bolaget sina investerare och säger att det ser ut som att de inte kommer överleva ett år till på marknaden.

Totalt gick företaget back hela 19,4 miljoner dollar förra året.


Den 15 oktober måste American Apparel betala nästan 14 miljoner dollar i ränta. Pengar som företaget idag saknar, och som det kan bli mycket svårt att låna, skriver Fortune.

Skandalerna kring American Apparel har hopat sig den senaste tiden. Deras reklamer har ofta kritiserats för att vara sexistiska och år 2009 censurerades en reklamkampanj där klädjätten sexualiserade en modell som såg ut att vara yngre än 16 år.

/
Kommer du sakna American Apparel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.