Paradise Hotel 2015.
1 av 6
Paradise Hotel 2015.
2 av 6
Mette Gerda.
3 av 6
Mette Gerda.
Josefine Caarle Fredriksson.
4 av 6
Josefine Caarle Fredriksson.
Robin "Mos" Andersson.
5 av 6
Robin "Mos" Andersson.
6 av 6

Paradise Hotel 2015: "Det kommer att bli fucking kaos"

Nyheter24 träffade årets Paradise Hotel-deltagare.


Sex, skandaler, bråk, svartsjukedraman, fylla och en jävla massa skratt. Den 31 augusti är Paradise Hotel tillbaka och tro oss när vi säger att det kommer bli "fucking kaos".

Nyheter24 var under fredagen på pressträffen där deltagarna samlats för att fotas och ge intervjuer. Vi passade då på att höra lite med deltagarna om vad tittarna kan förvänta sig av årets upplaga av tittarsuccén.

"Det är det absolut sjukaste jag varit med om"

Oliver Strige, 21, kommer från Göteborg och är snickare. Han beskrev upplevelsen med Paradise Hotel som det sjukaste han gjort

– Det är det absolut sjukaste jag varit med om. Det är svårt att med ord beskriva vad som kommer att hända på det där hotellet. Men jävlar vad kul vi haft.

Jennifer Alabi, 23 beskrev också resan som någonting galet, kul och kaosigt.

– Det kommer att bli rejält kaos. Alltså rejält med kaos. Det har hänt så mycket sjuka saker under den här tiden så jag vet inte vart jag ska börja.

"Jag förstår det inte själv"

Programledare Malin Gramer, 37, berättar att hon själv är lite chockad över hur händelserik årets säsong blivit samt hur färgstarka deltagare produktionen castat.

– Vart ska jag börja? Efter 2013 trodde vi aldrig att vi skulle kunna toppa den säsongen. Förra säsongen med Saga, Smail och Kristian trodde vi också skulle bli "otoppbar". Men se hur det blir. Det här kommer bli... det sjukaste ni sett, säger hon och fortsätter:

– Jag älskar dessa magiska karaktärer, och jag lovar er, de kommer att bjuda er på en dundersäsong.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du kolla på årets Paradise Hotel?
Tack för din röst!