Måndag 2 Aug
Stockholm

Blondinbella backar Läckberg: "Inte slampigt att bli gravid"

Bella backar Läckberg.
1 av 2
Bella backar Läckberg. Foto:
2 av 2

Blondinbella ger en känga mot hatarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förra veckan avslöjades nyheten om att författaren Camilla Läckberg, 40, och MMA-fightern Simon Sköld väntar sitt första gemensamma barn. Överallt på sociala medier överöser fans och läsare paret med gratulationer, men det var inte alla som delade lyckan med kändisparet.

"Slampigt är det"

Man kan ju tro att man i vuxen ålder kanske taggar ned på någonting så omoget och onödigt som näthat – men icke. Läckbergs kommentarsfält är dessvärre ett praktexempel på att så inte är fallet. Här och var syns nämligen fruktansvärda kommentarer om graviditeten, bland annat där onda tungor tycker till om parets åldersskillnad.

– Stackars barn som får en mormor till mamma och en storebror till pappa.

– Hur lyckligt kan det bli? Slampigt är det.

Så ser ett par av kommentarerna ut. Men som tur är så är det långt i från alla som håller med dessa hatare.

Blondinbella backar Läckberg

Det var under söndagen som bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip agerade mänsklig sköld åt Läckberg. I ett kraftfullt inlägg frågar Blondinbella läsarna hur det kommer sig att det i princip alltid är kvinnor som hatar på kvinnor samtidigt som hon passade på att hylla Läckberg och Sköld.

– Varför är det kvinnor som jämt är först ut att vara elaka mot varandra? Det följer med oss i livets alla skeden. På föris, i skolan, på jobbet och nätet.

– Alltså fy fan för dig som skriver att det är slampigt att bli gravid med den man älskar. Hur kan du skriva så? Jag hoppas vår generation av kvinnor kommer att bryta mönstret. Det är på tiden, skriver Bella.

Läs inlägget i sin helhet här.

Håller du med Bella?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela