Saga Scott: "Jag ville hoppa in och skrika åt alla att hålla käften"

- 09/09/2015, 15:46 -
Saga backar Robin.
1 av 3

Saga backar Robin.

Detta efter att Mos hamnat i trubbel, bland annat tillsammans med Josefine Caarle Fredriksson.
2 av 3

Detta efter att Mos hamnat i trubbel, bland annat tillsammans med Josefine Caarle Fredriksson.

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Även Oliver Strige går ut med en ut med en ursäkt.
3 av 3

Även Oliver Strige går ut med en ut med en ursäkt.

PH-avsnittet fick Saga att reagera.

Under veckan har det varit motvind för Paradise Hotel-deltagaren Robin "Mos" Andersson. Efter att ha kommit in med privilegiet att vara VIP har deltagaren sakta men säkert fått gruppen emot sig. Under veckans avsnitt har deltagarna en efter en vänt honom ryggen och många tittare reagerar nu och menar att det är mobbing.

Någon som nu backar Robin är den den tidigare Paradise-deltagaren Saga Scott. Saga var även den som tillsammans med Samir Badran valde ut Robin som deltagare i det så kallade "Förspelet".

"Vill skrika att de ska hålla käften"

Saga skriver nu ut på sin blogg att hon känner ett slags ansvar för Robin då det var hon som valt ut honom och går samtidigt in i försvarsställning.

– Han är en jättesnäll kille, och nu liksom fuckar han upp sig själv. Och det är ett ganska bra exempel på hur det är där inne, man blir helt mindfucked och litar typ bara på sig själv. Jag hoppas verkligen att han slappnar av och kommer överens med dom andra, för annars kommer det bli hans utgång där, skriver hon och fortsätter:

– Jag tycker att programmet i måndags var lite to much, och jag ville helst hoppa in i tv-rutan och skrika i allas ansikten att hålla käften, dom liksom hatade på BARA honom för att han legat med Josefin? Varför bry sig liksom? Folk kallade honom dum i huvudet och att han "förtjänade massa sperma i ansiktet?" Snälla. Lugn nu!

Fler deltagare hakar på

Nu har även Oliver Strige gått ut med en ursäkt till Robin där han skriver att han föll för grupptrycket men att han nu skäms.

– Jag skäms över hur man som grupp kan gå emot en människa så kraftigt som vi ALLA gjorde i Mexiko mot Mos. Han ville ju för fan lämna hotellet och åka hem till Sverige. Så ska ingen behöva känna. Speciellt inte om man bara försökt spela spelet.

"Jag förstod Olivers sits"

Robin själv säger att det är en stor lättnad att ha stöd såhär efter programmet.

– Jag känner en stor lättnad, jag förstod Olivers sitts till 100% vi är där för att spela och hade han gått med mig hade det funnits risk att gruppen hade gått emot honom. Men allt stöd från deltagarna har varit en stor lättnad. Saga är även en god vän så det känns bra att ha henne vid min sida, avslutar han.

Läs Sagas inlägg i sin helhet här.