1 av 6
"Jag ville få liv i den lilla krigaren"
2 av 6
"Jag ville få liv i den lilla krigaren"
Johnny står och umgås med Johnny Jr.
3 av 6
Johnny står och umgås med Johnny Jr.
4 av 6
:D
5 av 6
:D
Legit ändå...
6 av 6
Legit ändå...

Därför hetsrunkade killarna inför varandra i Paradise Hotel

"Vi ville ha en rättvis bedömning".


Det var under gårdagens fest i Paradise Hotel som festaktiviteterna eskalerade till en "bröst-kännar-tävling". Tävlingen gick ut på att några av de manliga deltagarna skulle blunda och gissa vem tjejen framför dem var – endast genom att känna på deras bröst.

– Hahah jadu, killarna skulle känna vem av oss brudar som hade störst bröst genom att klämma och känna typ? Dom fick känna flera gånger eftersom det var svårt, haha, säger Jennifer Alabi som var en av deltagarna som var med i tävlingen.

Runkade framför kamerorna

Det som hände sedan var att tjejerna ville ha en liknande tävling – fast då genom att gissa kille genom att känna på deras penis. Men för att killarnas "utrustning" skulle kunna bedömas rättvist kände de sig tvungna att ordna upp saker och ting

– Det var såhär, vi hade bröstkännartävlingen i poolen och efter det ville tjejerna ha "kukkännartävling". Vi killar kände att vi ville ha en rättvis bedömning, alltså inte i en kall pool. Så vi bestämde att vi skulle göra tävlingen i stånd, och då var vi tvungna att försöka väcka liv i den iskalle krigaren, säger Oliver Strige och fortsätter:

– Tyvärr var inte fokus 100 procent på just att få stånd vilket var svårt med två andra killar ruskandes mitt framför en.

Men ok, hur gick det då tillslut?

– Vi fick avbryta både runkandet och tävlingen då det var omöjligt till ens tillstymmelse till erektion. Tyvärr!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dragit i din ding dong framför en kompis?
Tack för din röst!