Därför hämndbajsade Paradise Hotel-deltagaren i sin mammas trädgård

- 07/10/2015, 19:04 -
1 av 3

Måste man så måste man.
2 av 3

Måste man så måste man.

3 av 3

Paradise Hotel-deltagens mamma fick sig en ordentlig överraskning när hon kom hem från ICA.

Det var på sina sociala medier den före detta Paradise Hotel-deltagaren Adam Lökholm delade med sig till sina Facebook följare, av vad som hade blivit en något turbulent dag.

Adam hade sedan klockan 10 på morgonen känt av att han behövt gå på toaletten, men inte funnit tillfälle då han inte var hemma och har väldigt svårt för offentliga toaletter. Men hade han vetat vad som komma skulle, då kanske han ändå valt att gå på en offentlig toalett.

Situationen började bli panikartad

Han berättar att han efter att ha åkt till Landvetter kände att situationen började bli panikartad, men att han ändå lyckades vänta på sin mamma i två timmar utan att gå på toaletten.

– När hon var klar så fick jag reda på att hon skulle till Ica, så gav henne min väska och började löpa hemåt, vilket tar cirka 30 minuter om man går, säger Adam.

"Dörren var låst"

Men när Adam kom hem upptäckte han till sin förskräckelse att familjens ytterdörr var låst – och att han inte hade några nycklar. Mamman hade ännu inte kommit och Adam visste att det skulle ta mamman ett tag för henne att komma hem.

– Vi bor mitt uppe i skogen och jag var lite lack på mamma för hon inte kunde köra hem mig – så jag protest-sket i trädgården, säger han och fortsätter:

– Eftersom det var kolsvart ute så vågade jag inte gå någonstans där det inte fanns ljus heller.

Hur reagerade din mamma?

– Haha, mamma tyckte dock inte att det var lika kul när jag berättade att det stod mellan att städa trädgården eller att tvätta ett par nersketna kallingar..

Är detta att rekommendera?

– I stundens hetta var det det bästa som kunde hända. Men när jag vaknade i morse skämdes jag som fan...


Skulle du ha gjort som Adam?