Därför stoppades trekanten i Paradise Hotel

- 13/10/2015, 10:18 -
Det hände i gårdagens Paradise Hotel.
1 av 8

Det hände i gårdagens Paradise Hotel.

Josefine skuttar iväg.
2 av 8

Josefine skuttar iväg.

Emma var inte supernöjd över Johnnys agerande.
3 av 8

Emma var inte supernöjd över Johnnys agerande.

Här avbryts trekanten.
4 av 8

Här avbryts trekanten.

5 av 8

6 av 8

7 av 8

8 av 8

Det som började som en trekant avslutades ganska abrupt under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel.

Det är fängelsevecka i Paradise Hotel och deltagarna har nu tvingats äta, sova, arbeta och gå på toaletten ihop. Men på kvällens fest fick deltagarna ägna sig åt något roligare aktiviteter.

Satte igång med någonting som liknade en trekant

Under småtimmarna hamnade nämligen deltagarna Johnny Edlind, Emelie Thornström och Josefine Caarle Fredriksson under täcket. Kameran och mikrofonerna snappade minst sagt upp några häftiga stön, och Emelie hävdade sedan att ja, det var början på en trekant.

Men det var just det som deltagarna fick nöja sig med – till en början.

Blev avbrutna

I en intervju med Expressen avslöjar deltagarna Emma Andersson och Mehdi Fortas varför de rusade in i sovrummet och avbröt trekanten.

– Mehdi hade sagt till Josefine att han skulle välja henne framför Emelie, så när vi hörde att de sov i samma rum fick Mehdi panik. Och jag hade inget annat val än att följa med honom, för vi satt fast i varandra med handbojorna, säger Emma.

"Jag fick höra att han gillade mig"

Men det var inte så att Emma motstridigt följde med. Det hade nämligen gnistrat till lite mellan henne och Johnny då de varit partners i flera veckor – dock utan att göra någonting intimt.

– Jag hade fått höra samma kväll att Johnny tyckte om mig och när jag fick se det här så kände jag bara att jag inte kunde lita på honom, säger Emma till Expressen.

Har du haft en trekant?