1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

PH-Johnnys känga till Adrian: "Han är inte större än så, stackarn"

Under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel tvingades Johnny Edlind att åka hem, nu kastar han en rejäl känga till deltagaren Adrian Montin.


Det var under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel som Johnny Edlind plötsligt skickades ut. Då det är fängelsevecka fick deltagarna in ett brev om att en fånge måste "tvångsförflyttas". Vem som skulle förflyttas bestämdes av deltagarna Adrian Montin, Erica Freij, Robin ”Mos” Andersson och Jennifer Alabi.

Efter att ha enats bestämde sig deltagarna för att skicka hem Johnny.

"Han är inte större än så"

Johnny berättar att han tyckte att det kändes orättvist att tvingas åka ut på ett så ovärdigt sätt. Han passar även på att slänga en känga till deltagaren Adrian.

– Jobbigast är att inte få åka ut på ett sätt som är värdigt, alltså ett sätt där jag "förtjänar" att åka ut. Sen att det är adrian som var med och tog beslut känns också skit. Men jag är hans största hot så inte så konstigt att stackarn tar sin chans. Han är inte större än så.

Saknade du människorna där inne och vad var det första du gjorde när du kom ut?

– Jag saknade vissa personer just då, men njöt också utav att vara själv en stund. Njöt av att kunna slappna av helt! Det första jag gjorde var nog att skriva musik haha, för jag fick tillgång till penna och papper.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!