Fick du ingen biljett till Håkan Hellström? Det finns fortfarande hopp

- 19/10/2015, 12:53

Håkan Hellström-biljetterna gick åt i rekordfart, men för er som inte lyckades få biljetter så finns det alltså fortfarande hopp.

Biljetterna till Håkan Hellströms konsert på Ullevi nästa år gick åt i rekordfart. Trycket på biljetter var så pass högt att Live Nation beslutade om att anordna två konserter. Konserterna kommer att gå av stapeln den 4 och 5 juni 2016.

– Vårt fokus var på den första konsertdagen, det var först i dag vi insåg att det var så stort tryck. Vi visste att det var stort tryck, men så här enormt tryck hade nog ingen vågat hoppas på, sa Kristofer Åkesson hos Live Nation till Nyheter24 i lördags.

– Nu är vi bara glada att fler som vill får möjlighet att gå på konserten.

Släpper fler

Det diskuterades sedan flitigt i sociala medier huruvida arrangörerna skulle anordna en tredje konsert. Men det var någonting Live Nation direkt tillbakavisade. Dock kommer de att fixa så att fler som inte fått biljett får chansen att haffa en.

–– Vi kommer att kunna släppa fler biljetter till båda konserter, säger Kristofer Åkesson på Live Nation till Expressen. Vi har sagt att vi ska göra det innan jul och vi hoppas lite närmare än så till och med. Det kommer bli minst ett biljettsläpp till.