Exklusivt! Här är Joel Almes flummiga video

Se den först på Nyheter24!. Jills veranda, stor spelning på Circus och utsålda gig över hela landet. Här kommer Joel Almes nya video, Våran sort.


Den 18 november ser du Joel Alme i omåttligt populära Jills veranda där Jill Johnsson träffar artister hemma i Nashville. Innan det är göteborgssonen aktuell med stor spelning på anrika Circus i Stockholm den 3 november och under sommaren och våren har det varit utsålda gig runt om i landet. Det går bra nu!

I dag är det premiär för nya musikvideon till låten Våran sort. Regissör är Christian Saldert. Så här skriver Joel själv om låten:

Jag kommer från en familj där man har fått kämpa mot missbruk i flera generationer, väldigt få har klarat sig. I den här låten försöker jag att inte döma någon för jag vet att alla har varit barn en gång. Det är bara så jävla sorgligt att se en person brytas ner av missbruk och som oftast av sin bakgrund.

Jag önskar att många i min familj fick en ny chans i livet, en vardag med jobb, se sina barn växa upp eller bara gå på bio någon dag men nu är det försent och man får kämpa på för att sin egna familj ska få ett vackert liv.

Nu är det alltså premiär för nya videon Våran sort, och du ser den först på Nyheter24! Kolla in!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur mycket gillar du Joel Alme?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.