Exklusivt! Här är Joel Almes flummiga video

- 21/10/2015, 12:44 -

Se den först på Nyheter24!. Jills veranda, stor spelning på Circus och utsålda gig över hela landet. Här kommer Joel Almes nya video, Våran sort.

Den 18 november ser du Joel Alme i omåttligt populära Jills veranda där Jill Johnsson träffar artister hemma i Nashville. Innan det är göteborgssonen aktuell med stor spelning på anrika Circus i Stockholm den 3 november och under sommaren och våren har det varit utsålda gig runt om i landet. Det går bra nu!

I dag är det premiär för nya musikvideon till låten Våran sort. Regissör är Christian Saldert. Så här skriver Joel själv om låten:

Jag kommer från en familj där man har fått kämpa mot missbruk i flera generationer, väldigt få har klarat sig. I den här låten försöker jag att inte döma någon för jag vet att alla har varit barn en gång. Det är bara så jävla sorgligt att se en person brytas ner av missbruk och som oftast av sin bakgrund.

Jag önskar att många i min familj fick en ny chans i livet, en vardag med jobb, se sina barn växa upp eller bara gå på bio någon dag men nu är det försent och man får kämpa på för att sin egna familj ska få ett vackert liv.

Nu är det alltså premiär för nya videon Våran sort, och du ser den först på Nyheter24! Kolla in!

Hur mycket gillar du Joel Alme?