Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Amanda om sexet i Paradise Hotel – "Jag blev mosad"

1 av 3

2 av 3

3 av 3

Nöje | 27/10/2015 17:57

Under måndagens avsnitt gick det hett till mellan deltagarna Amanda Harkimo och Robin "Mos" Andersson. Nu berättar hon hur det var att se det på tv.

Det var under måndagens avsnitt av Paradise Hotel som deltagarna Robin "Mos" Andersson och Amanda Harkimo hade det lite mysigt mellan lakanen.

– Ja, det blev ju lite fest i sängen, säger Amanda.

– Jag ville helst inte ha sex i tv, men jag blev attraherad av Amandas fina person, att hon var så jordnära, snäll och hade fötterna på jorden, sa Robin i en tidigare intervju med Nyheter24.

Nu berättar Amanda i sin blogg om hur det var att se det på tv

"Jag ser mig själv bli mosad"

I bloggen skriver bland annat finska Amanda om hur hon störde sig på sin svenska.

– Jag kollade en kvart men kunde inte se mer då jag lät så himla blåst. Och min svenska? Jag skäms! En blandning av muminsvenska o riksvenska som fastnar i mitt talesätt som ett dåligt försök, haha, skriver hon i bloggen och fortsätter:

– Och, direkt när det börjar ser jag mig själv bli mosad. Shit! Inget som jag precis såg fram emot att titta på, eller att mina syskon eller vänner skall se heller för den delen.