Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Petters inlägg efter terrorattacken i Paris lämnar oss tårögda

- 15/11/2015, 12:32 -
1 av 3

2 av 3

3 av 3

Det var under gårdagen som Petter Alexis Askergren delade med sig av en bild på sin flickväns gravidmage samtidigt som han skriver om känslorna efter terrorattacken.

Under fredagskvällen skakades världen av en rad brutala terrordåd i Paris.

Flera olika attacker skedde i Paris natten till lördagen. Den bekräftade dödssiffran är just nu 129 och över 300 personer har skadats. Enligt polisen har 8 av gärningsmännen avlidit. Sju av dem dog efter att de detonerat självmordsbomber.

På sociala medier visar nu både vanligt folk och kändisar sitt stöd för världen och Paris och många väljer nu att prata öppenhjärtigt om den brutala händelsen.

Delade bild på gravidmagen

Petter Alexis väntar barn tillsammans med sin fru Michaela Askergren. Under lördagskvällen valde Petter att dela med sig av en bild på fruns gravidmage tillsammans med en känslosam text om de blodiga attentaten i Paris.

– Det här är min utsikt just nu. Den är full av liv och rörelse. Något obeskrivligt vackert och väldigt oskuldsfullt.

– Jag är såklart rädd inför framtiden men samtidigt tänker jag göra allt jag kan för att förändra och bidra med kärlek och posivitet. Mina tankar går ut till alla drabbade, deras familjer och anhöriga, inte bara i Paris vilket är obeskrivligt hemskt utan jag menar hela världen. Där barn, föräldrar genomgår ett helvete.

Inlägger har i skrivande stund över 9000 likes. Läs det i sin helhet under.

View this post on Instagram

Det här är min utsikt just nu. Den är full av liv och rörelse. Ungen sparkar vilt just nu. Något obeskrivligt vackert och väldigt oskuldsfullt. Ibland blir jag rädd för ansvaret som jag känner, inte bara ansvaret att fostra ett barn och att få det att växa upp tryggt med allt vad det innebär utan vart världen som vi människor håller på att skapa. Vart är den på väg? Vi är vid ett väldigt känsligt läge nu. Vi kan inte acceptera våldet som sprider skräck i vår värld. Det är ett hat som vi måste bekämpa. Jag är såklart rädd inför framtiden men samtidigt tänker jag göra allt jag kan för att förändra och bidra med kärlek och posivitet. Kalla mig naiv men jag måste tro för annars kan jag lika gärna ge upp och det tänker jag aldrig göra. Mina tankar går ut till alla drabbade, deras familjer och anhöriga, inte bara i Paris vilket är obeskrivligt hemskt utan jag menar hela världen. Där barn, föräldrar genomgår ett helvete. 🙏🏻❤️🇫🇷 Ps. Ursäkta för mitt stökiga hem.

A post shared by petteralexis (@petteralexis) on

Läs mer om attackerna:

LÄS MER: Utpekade IS-jihadister från Sverige hyllar terrorattacken i Paris

LÄS MER: 11 saker vi vet om terroristerna i Paris

LÄS MER: Han är en av terroristerna i Paris

LÄS MER: Polisen har hittat terroristernas flyktbil – flera terrorister kan ha kommit undan

LÄS MER: Så gick terrorattacken i Paris till – steg för steg

LÄS MER: Efter terrorattacken – här lyser Stockholm upp för Paris

LÄS MER: Svenska offren ska vara från Västerås

LÄS MER: BILDEXTRA: 59 bilder som visar de hemska händelserna i Paris

LÄS MER: Efter terrorattacken: Så kan du visa stöd för Frankrike på Facebook

LÄS MER: En av terroristerna hade biljett till fotbollsmatchen – stoppades i entrén

LÄS MER: Så sörjer människor i sociala medier efter attackerna i Paris

LÄS MER: Svenskar i attackerna i Paris – en död och en skottskadad

LÄS MER: Svenska Gustav: "Vi åkte hemåt precis när allt hände"

LÄS MER: Här hörs explosionen i Paris – mitt under fotbollsmatchen