Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaos på Paradise Hotel-efterfesten: "Det är katastrof"

Fest!
1 av 4

Fest!

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Nöje | 10/12/2015 09:21

Efter det slutliga finalavsnittet av Paradise Hotel följde så klart en galen efterfest. Men det finns tydligen en gräns för PH-deltagare också.

i går avgjordes Paradise Hotel 2015 och det firades ordentligt. Till skillnad från förra året valde deltagarna detta år att anordna festen själva vilket de gjorde ute på Stureplan i Stockholm.

Men utekvällen som deltagarna anordnat själva blev inte riktigt som de tänkt sig. I stället blev det mycket folk, knuffar och trängsel, skriver Expressen.

– Det går inte att röra sig. Det är katastrof. En stor besvikelse. Det var inte alls vad jag tänkt mig, jag trodde att PH-deltagarna skulle vara ensamma på VIP:en. Nu är det så fullt att man får hålla andan, säger Jonathan Hermansson.

– Jag hatar detta. Jag ramlade för att någon puttade mig. Jag vill bara hem, instämde Emelie "Diddi" Didriksson till Expressen som bevakade kvällen.