Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter "beefen" – här grattar PH-Mos Zara Larsson på födelsedagen

Mos ger Zara en liten grattis-hälsning.
1 av 4

Mos ger Zara en liten grattis-hälsning.

Mos är just nu och medverkar i Musikhjälpen.
2 av 4

Mos är just nu och medverkar i Musikhjälpen.

Men det hindrade honom inte från att gratta Zara.
3 av 4

Men det hindrade honom inte från att gratta Zara.

Zara Larsson fyller 18 år.
4 av 4

Zara Larsson fyller 18 år.

Nöje | 16/12/2015 12:04

Ett starkt tecken på att både Zara Larsson och Robin "Mos" Andersson tar Twitter-beefs med en nypa salt.

Den humoristiska "beefen" mellan Zara Larsson och Paradise Hotel-vinnaren Robin "Mos" Andersson var det få som lyckades undgå.

Efter att Mos lyckats ta sig till en tionde plats på svenska Spotify-topplistan fick han en rejäl känga av Zara som menade att PH-deltagare snarast bör sluta upp med att göra houselåtar. Zara själv har inte bara lyckats lägga sig som etta på Sverigelistan utan hamnat långt uppe på den internationella topplistan.

Svarade med video

Mos i sin tur svarade med en video där han spanar efter Zara med en kikare, efter att han gått om henne placeringsmässigt på Spotify. Ph-profilen har dock gjort det klart och tydligt att han går emot hat i alla dess former men att man "ska kunna skämta om allt".

– Skulle vi ses ute på krogen skulle jag bjuda henne på en grogg och skratta. Eller ja, hon skulle få bjuda. Hon tjänar antagligen mer, skrattade Mos i en tidigare intervju med Nyheter24.

I dag fyller Zara 18 år vilket då gjorde att Mos även passade på att gratta Zara på Twitter – ett grattis som hon inte var sen att retweeta.