Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paradise Hotel-deltagaren talar ut om misshandeln: "Jag har ett mörkt förflutet"

Chris hamnade i trubbel för några år sedan.
1 av 3

Chris hamnade i trubbel för några år sedan.

Chris Mercado.
2 av 3

Chris Mercado.

Nu berättar han sanningen.
3 av 3

Nu berättar han sanningen.

Nöje | 16/12/2015 18:02

Paradise Hotel-deltagaren Chris Mercado öppnar upp sig i ett Facebookinlägg där han berättar om sitt mörka förflutna och hur det nu gjort sig påmint igen.

Chris Mercado var en av årets Paradise Hotel-deltagare. Chris tog sig dessvärre inte så långt utan åkte ut i ett av de första avsnitten. Efter sin medverkan har han varit ute på en del bar-gig och mött uppskattning av både fans och andra deltagare som alla uppfattar honom som en kärleksfull kille.

Men nu väljer deltagaren att gå ut med sitt mörka förflutna.

Berättar om sina domar i ett öppet inlägg

I ett inlägg på Facebook berättar nu Chris att han tidigare blivit dömd för två våldsbrott. Ett som skedde 2009 och ett som skedde 2013 men som enligt Chris var i självförsvar.

– En misshandel 2009 vilket jag gjorde med flit och en 2013 där jag blev dömd för våldsamt motstånd, som enligt mig var en bagatell då jag gjorde motstånd mot några ordningsvakter utanför krogen och blev pepparsprayad, så den var väldigt onödig.

Han har nu blivit kallad till ännu en rättegång efter en händelse som skedde i centrala Stockholm, sommaren 2014.

– Jag utdelade två slag på två olika personer i vad själv tyckte var självförsvar då jag kände mig hotad, berättar Chris.

När är rättegången?

– Den var i dag.

När får du reda på hur det gick?

– Om cirka en vecka.

Du möter väldigt mycket kärlek i ditt kommentarsfält på inlägget. Hur känns det?

– Det känns hur underbart som helst att veta att det finns folk som bryr sig och stöttar en. Vill bara ge en massa kärlek tillbaka till alla dem, de är underbara.

Skriver om sina upplevelser i Paradise Hotel

Chris skriver i samma inlägg ut om hur han såg sin medverkan i Paradise Hotel som en slags biljett in på rätt bana. Och hur det kom som en besvikelse när hans medverkan slutade tvärt.

– Jag tänkte att det var en biljett ut från det förflutna. En enkel och smart väg. 2015 ett nytt år med nya möjligheter, och vips blev jag antagen. Vart skitglad och hypad. Men vad händer då. Det absolut värsta som kan hända. Man åker ut först med huvudet före.

– Nu väntas bara domen så får vi se vad det blir för påföljd. Nu vet ni i alla fall om mitt mörka förflutna. Kärlek till er och förlåt för det långa inlägget och förlåt för mina fel, peace, avslutar han.

Läs inlägget i sin helhet här: