1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Norska Paradise Hotel-deltagaren: "Jag gillar inte överviktiga"

Det har blivit dags för den åttonde säsongen av Paradise Hotel Norge. Och likt föregående år är de nya deltagarna minst sagt extrema, färgstarka och festsugna.


Norska TV3 är igång med sin åttonde säsong av Paradise Hotel och den norska tidningen Nettavisen har träffat deltagarna som fortfarande hålls relativt anonyma.

En av deltagarna som tidningen pratat med är en 25-årig norsk man som berättar att han ansökt till programmet för att skaffa sig erfarenhet.

– Jag skulle beskriva mig som en perfektionist. Jag är nöjd med alla mina kroppsdelar, men jag är nog mest nöjd med mitt ansikte, berättar han för tidningen.

"Kan ej hantera överviktiga"

Den unga mannen berättar även att en sak han känner att han har problem med är överviktiga människor.

– Jag kan inte hantera överviktiga människor, jag skulle inte kunna ha en relation med en i alla fall. Klart de ska få vara med i Paradise Hotel men jag skulle inte trivas med att vara partner med någon som är överviktig. Utseende innebär en mycket stor roll för mig.

När det kommer till hans tjejsmak säger han att han "inte vill ha några dumma kycklingar".

– Någon med en lysande trevligt utseende och har glimten i hans ögon. Läppar, ögon och hår betyder mycket för mig. Jag hoppas att det inte kommer i dumma kycklingar som inte förstår något av spelet.

Paradise Hotel Norge kan du se här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Paradise Hotel?
Tack för din röst!