Torsdag 28 Okt
Stockholm

Samir Badran om flickväns-problemet: "Jag pressar en kudde mot huvudet"

1 av 3
Samir känner sig ensam när han vaknar upp mitt i natten.
2 av 3
Samir känner sig ensam när han vaknar upp mitt i natten. Foto:
Men samtidigt vill han skaffa tjej.
3 av 3
Men samtidigt vill han skaffa tjej. Foto:

Samir Badran talar ut om om hur han slits mellan att skaffa en flickvän och att skaffa sig en karriär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Samir Badran har ett relativt hektiskt liv. I skrivande stund är han i full gång för att förbereda sig inför Melodifestivalen, driva en fredagsklubb, uppdatera sina sociala medier där tusentals människor följer honom samt driva sin blogg han har på Expressen.

Men trots sin hektiska vardag dyker det ofta upp tillfällen då Samir känner sig ensam. Exempelvis när han vaknar upp i sin säng mitt i natten.

"Jag kände mig sjukt ensam"

På sin blogg berättar Samir att han tidigare i veckan vaknat upp mitt i natten och känt sig väldigt ensam. Han säger att han upplever det här varje år vid den mörkare delen av halvåret och att det till stor del kan bero på avsaknaden av flickvän.

– Jag ligger och vrider och vänder mig i sängen och trycker en kudde i mitt ansikte för att försöka somna om och hålla alla vidriga tankar borta. Min hjärna säger ”jag vill ha flickvän". Jag själv tänker – ”jag behöver ingen tjej”. Jag vill inte, jag vill satsa på min karriär, skriver han, skriver han i bloggen.

"Jag ska hålla ut"

Profilen berättar vidare om sina planer inför sitt nästa förhållande. Han planerar nämligen att hålla sig singel tills dess att han blivit framgångsrik och har en god ekonomi.

– Jag ska vara så jävla framgångsrik och rik när jag skaffar min flickvän så att vi slipper behöva tänka på ekonomin. Så varför inte skaffa sig en stadig inkomst så att man slipper det samtalsämnet. Räcker ju att ens flickvän tjafsar med en varenda jävla gång hon är hungrig, har mens eller är trött.

Kommentera
Kopiera länk
Dela