PH-hunken avslöjar hemligheterna om alkohol och träning: "Så kan du både festa och bygga muskler"

Att du inte kan festa och samtidigt uppnå träningsresultat är en myt. Paradise Hotel-deltagaren Jonathan Hermansson förklarar varför.


Paradise Hotel-deltagaren Jonathan Hermansson säger att han är beroende av träning och säger att det fungerar som hans medicin. Men han delar träningen med ett annat favoritintresse – nämligen att festa.

Men hur går det egentligen till?

Berätta. Du har både vunnit SM i fysik samt festat i hela ditt liv. Hur gör du?

– Haha ja, alkohol är fan de sämsta man kan stoppa i sig. Speciellt om man blir bakis i flera dagar efteråt som mig. Finns dock inte mycket som hindrar mig från träning, även om jag är "bakis" eller är småsjuk så tränar jag ändå, berättar Jonathan för Nyheter24.

– Det handlar med andra ord om att alkohol oftast får dig att kliva ifrån dina rutiner. Gör man inte det ska det vara ganska lugnt att köra någon fest då och då. För mig är träning som medicin.

Men folk snackar ju om att man blir "fet av att festa osv"?

– Anledningen till varför jag klarar hålla en hyfsad form året runt är väl just för att jag aldrig ligger på latsidan antar jag. Jag tränar en gång om dagen, hårt. Varje pass runt 1,5h. Sedan äter jag även bra mat, det är det viktigaste för att hålla en god form. Och så är det.

– Jag har varit lite av en festprisse sedan jag var 15 år. Men har även brottats med mitt sjuka träningsberoende. Jag är väl lite av ett levande bevis på att man kan lyckas även om man festar till det ibland, jag har ju trots allt vunnit SM. Men det gäller ju att träna också. Många går till gymmet och pratar samt håller på med sina smartphones mer än att träna. De kommer ju aldrig riktigt få till det.

Ok, om du ska vara riktigt onyttig då. Vad äter du då?

– Hah bra fråga. Det är lite olika beroende på vad jag är sugen på. Blir ju ofta sushi eller typ thaimat. Men har inga problem med att smälla i mig en pizza heller för den delen. Har även hänt att jag typ köpt 600g rå lax och tryckt i mig, så det är helt olika.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.