Tisdag 20 Apr
Stockholm

Här är 6 tecken på att du inte får henne att komma

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Tjejer har generellt svårare att få orgasm än vad killar har. Men på något sätt kan det gå för alla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

1. Hon tar aldrig initiativ

Det är ju olika för alla vad som väntar i slutet av sextunneln. Vet din brud att det kommer att sluta med fyrverkerier är det klart att hon inte direkt bangar när du plötsligt hånglar upp henne i köket. Drar sig din tjej lite för att ha sex? Då är det antagligen något fel. Ta upp det.

2. Hon pratar bort det

Du säger "Vi sover i samma säng och ändå har vi inte legat på 4 månader". Hon skrattar bort det. Ta inte det. Alla vill ha bra sex, allt annat är en lögn. Säg till henne att ni måste snacka men var smidig med hur du lägger upp det. Säg inte att du behöver dittan och dattan, säg att NI behöver, hon också. Du är antagligen bara kåt, jävlig och har uppenbarligen inte fått henne att komma. Sen kanske du är kär också vilket är fint. Men i vilket fall – var schysst.


3. Hon säger att "sex inte är så viktigt"

Ehhh.... ok?! Uppenbarligen någonting hon säger för att avdramatisera hela grejen. Men lyssna nu och lyssna noga. Bara för att man fungerar bra ihop som partners behöver inte betyda att man har en hejdundrande kemi i sängen. Ni kanske helt enkelt inte klickar rent sex-mässigt. MEN, det finns alltid lösningar.

Går du igång på när hon har ett tunt vitt linne utan bh? Be henne ha på sig det. Föredrar hon att ha sex på morgonen? Ha det. Folk är överlag väldigt överkänsliga när det kommer till att be om vad de vill ha. Visst det kommer till en gräns till vad du kan begära, men ha lite sunt förnuft då.


4. Du går aldrig ned på henne

De flesta brudar gillar när killar går ned på dem. Gör för tusan det då? Springa runt med skarpladdat gevär i -30 uppe i Boden kan ni göra, men när det kommer till att gå ned på en tjej blir plötsligt många av er jävligt nervösa. Har hon dålig hygien? Ta upp det. Och som jag nämnt tidigare, var lite bror och linda in det lite. Poängen framgår men ingen gillar en douche.

Din sperma är inte heller en trip till glassfabriken vill jag lova...


5. Hon poserar och "stönar lite lätt" när hon "kommer"

Tro mig, ett orgasm-face är inte snyggt. Orden innan man kommer är inget direkt Nietzsche-verk. Man säger SJUKT konstiga saker och ser väldigt konstig/rolig ut. Ligger hon och poserar när ni är on the finish-line är det ju ett klart tecken på att hon inte kommer. "Jo men assåååå min tjej", nej. Du har levt i en lögn. When she comes – you'll know it.


6. Du lyssnar för mycket på andra

Sitter dina polare och berättar hur hårt deras tjejer kommer när de gör "si och så"? ja, var öppensinnad och lyssna. Men ta aldrig för givet att din tjej kommer av samma saker.


Gillar du sex?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela