1 av 3
2 av 3
3 av 3

Här är 6 tecken på att du inte får henne att komma

Tjejer har generellt svårare att få orgasm än vad killar har. Men på något sätt kan det gå för alla.


1. Hon tar aldrig initiativ

Det är ju olika för alla vad som väntar i slutet av sextunneln. Vet din brud att det kommer att sluta med fyrverkerier är det klart att hon inte direkt bangar när du plötsligt hånglar upp henne i köket. Drar sig din tjej lite för att ha sex? Då är det antagligen något fel. Ta upp det.

2. Hon pratar bort det

Du säger "Vi sover i samma säng och ändå har vi inte legat på 4 månader". Hon skrattar bort det. Ta inte det. Alla vill ha bra sex, allt annat är en lögn. Säg till henne att ni måste snacka men var smidig med hur du lägger upp det. Säg inte att du behöver dittan och dattan, säg att NI behöver, hon också. Du är antagligen bara kåt, jävlig och har uppenbarligen inte fått henne att komma. Sen kanske du är kär också vilket är fint. Men i vilket fall – var schysst.


3. Hon säger att "sex inte är så viktigt"

Ehhh.... ok?! Uppenbarligen någonting hon säger för att avdramatisera hela grejen. Men lyssna nu och lyssna noga. Bara för att man fungerar bra ihop som partners behöver inte betyda att man har en hejdundrande kemi i sängen. Ni kanske helt enkelt inte klickar rent sex-mässigt. MEN, det finns alltid lösningar.

Går du igång på när hon har ett tunt vitt linne utan bh? Be henne ha på sig det. Föredrar hon att ha sex på morgonen? Ha det. Folk är överlag väldigt överkänsliga när det kommer till att be om vad de vill ha. Visst det kommer till en gräns till vad du kan begära, men ha lite sunt förnuft då.


4. Du går aldrig ned på henne

De flesta brudar gillar när killar går ned på dem. Gör för tusan det då? Springa runt med skarpladdat gevär i -30 uppe i Boden kan ni göra, men när det kommer till att gå ned på en tjej blir plötsligt många av er jävligt nervösa. Har hon dålig hygien? Ta upp det. Och som jag nämnt tidigare, var lite bror och linda in det lite. Poängen framgår men ingen gillar en douche.

Din sperma är inte heller en trip till glassfabriken vill jag lova...


5. Hon poserar och "stönar lite lätt" när hon "kommer"

Tro mig, ett orgasm-face är inte snyggt. Orden innan man kommer är inget direkt Nietzsche-verk. Man säger SJUKT konstiga saker och ser väldigt konstig/rolig ut. Ligger hon och poserar när ni är on the finish-line är det ju ett klart tecken på att hon inte kommer. "Jo men assåååå min tjej", nej. Du har levt i en lögn. When she comes – you'll know it.


6. Du lyssnar för mycket på andra

Sitter dina polare och berättar hur hårt deras tjejer kommer när de gör "si och så"? ja, var öppensinnad och lyssna. Men ta aldrig för givet att din tjej kommer av samma saker.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du sex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.