1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Personliga tränaren avslöjar Badrans magstarka önskemål: "Han bad om att..."

Samir Badran ligger i hårdträning inför Melodifestivalen. Inför showen har han anlitat en personlig tränare som klart och tydligt fått höra vad Samir är ute efter med träningen.


Samir Badran och Viktor Frisk är bara två av flera gamla Mello-legendarer som gör comeback i årets Melodifestival. Killarna har berättat att de är peppade på revansch och att det denna gång kommer att bjudas på nakenchock. Och inför en eventuell striptease på scenen känner profilen att han vill vara förberedd.

– För en månad sen drack jag typ varje dag. Så fick reda på att jag skulle ta av mig tröjan i Mello. Nu har jag inte druckit en droppe eller ätit en enda godisbit, berättar han för Kändis TV som följt med honom och Anna Book på gymmet.

"Jag kan inte vara fet"

Samir anlitade sin PT och gode vän Kim som fick i uppgift att hjälpa Samir med en mycket specifikt mål.

– Samir kom till mig och hade ett ganska enkelt önskemål. Han sa "Vi ska ta av oss tröjorna och jag kan inte vara fet". Så ja, nu är väl mitt mål att han inte ska vara det, haha, säger Kim Lindman som är hans personliga tränare.

Resultaten

Samir berättar att träningen gått som den ska och att han nu gått ned hela åtta-nio kilo.

– Jag drack dock cola i morse, men det får du inte säga till min PT, säger Samir till Kändis TV.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

3 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?