Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson uttalar sig om mannen som vill legalisera våldtäkt

- 04/02/2016, 09:05 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Roosh V driver en välbesökt blogg samt en hemsida för ”heterosexuella, maskulina män". Han anser att våldtäkt bör vara lagligt och att en kvinnas skönhet ligger i hennes fertilitet och skönhet. Folk över hela världen har rasat på Roosh och nu har Zara Larsson sagt sitt.

Rosh V driver bloggen "Return of Kings" där han bland annat skrivit om att han anser att våldtäkt borde vara lagligt. Han anordnar också vad han kallar ”international meetup day” – där han samlar ihop likasinnade för ett möte.

Men Rosh planerade möte som skulle gått av stapeln på Medis i Stockholm den 6 februari har nu ställts in. Detta på grund av att han kände att hans säkerhet inte kunde garanteras.

Zara Larsson säger sitt

Zara Larsson var en av de kändisar som snabbt reagerade på det planerade sverigemötet. Hon Twittrade snabbt ut en namninsamling där folk kunde skriva under och ta ställning mot Rosh.

Som nämnt ovan är nu mötet inställt.