1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Läckberg kritiserades över lättklädd gravidbild – svarade på bästa sätt

Deckardrottningen slår tillbaka mot hatarna på bästa sätt.


Det var under tisdagsförmiddagen som Camilla Läckberg publicerade en bild på Instagram där hon visade upp gravidkroppen. Stjärnförfattaren som väntar barn tillsammans med Simon Sköld är nu i vecka 34 vilket hon vill dela med sig av till följarna.

Men som vi alla vet är det sällan alla är glada för ens egen lycka.

"Bilden är manipulerad"

Efter att bilden lagts upp fylldes kommentarsfältet på med blandade åsikter angående bilden. Många hyllade Camilla, samtidigt som att vissa ansåg att bilden var manipulerad. Bland annat hade exmaken Martin Melin kommenterat bilden, skriver Expressen.

– Ser manipulerad ut, skrev han under bilden. Martin har nu uttalat sig om kommentaren som han påstår var "ett skämt".

Svarar på kritiken

Men heter man Camilla Läckberg, är deckardrottning, miljonär, gravid, och tillsammans med en snygg MMA-hunk, ja då å tar man omogna dissar som ovanstående med en klackspark – och lägger upp en exakt likadan bild.

– Jaha. Så klart det ska komma nån sur kommentar om att bilden är manipulerad. (Kommentaren dock försvunnen nu, antingen ångrade sig vederbörande eller så ville någon av er vara"snäll" och anmälde den. Det behöver ni dock inte göra, låt det stå kvar, jag är en stor flicka), skriver hon till bilden.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.