Tisdag 21 Sep
Stockholm

Läckberg kritiserades över lättklädd gravidbild – svarade på bästa sätt

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Deckardrottningen slår tillbaka mot hatarna på bästa sätt.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Det var under tisdagsförmiddagen som Camilla Läckberg publicerade en bild på Instagram där hon visade upp gravidkroppen. Stjärnförfattaren som väntar barn tillsammans med Simon Sköld är nu i vecka 34 vilket hon vill dela med sig av till följarna.

Men som vi alla vet är det sällan alla är glada för ens egen lycka.

"Bilden är manipulerad"

Efter att bilden lagts upp fylldes kommentarsfältet på med blandade åsikter angående bilden. Många hyllade Camilla, samtidigt som att vissa ansåg att bilden var manipulerad. Bland annat hade exmaken Martin Melin kommenterat bilden, skriver Expressen.

– Ser manipulerad ut, skrev han under bilden. Martin har nu uttalat sig om kommentaren som han påstår var "ett skämt".

Svarar på kritiken

Men heter man Camilla Läckberg, är deckardrottning, miljonär, gravid, och tillsammans med en snygg MMA-hunk, ja då å tar man omogna dissar som ovanstående med en klackspark – och lägger upp en exakt likadan bild.

– Jaha. Så klart det ska komma nån sur kommentar om att bilden är manipulerad. (Kommentaren dock försvunnen nu, antingen ångrade sig vederbörande eller så ville någon av er vara"snäll" och anmälde den. Det behöver ni dock inte göra, låt det stå kvar, jag är en stor flicka), skriver hon till bilden.


Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela