Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läckberg kritiserades över lättklädd gravidbild – svarade på bästa sätt

- 09/02/2016, 12:15
1 av 5

2 av 5

3 av 5

4 av 5

5 av 5

Deckardrottningen slår tillbaka mot hatarna på bästa sätt.

Det var under tisdagsförmiddagen som Camilla Läckberg publicerade en bild på Instagram där hon visade upp gravidkroppen. Stjärnförfattaren som väntar barn tillsammans med Simon Sköld är nu i vecka 34 vilket hon vill dela med sig av till följarna.

Men som vi alla vet är det sällan alla är glada för ens egen lycka.

"Bilden är manipulerad"

Efter att bilden lagts upp fylldes kommentarsfältet på med blandade åsikter angående bilden. Många hyllade Camilla, samtidigt som att vissa ansåg att bilden var manipulerad. Bland annat hade exmaken Martin Melin kommenterat bilden, skriver Expressen.

– Ser manipulerad ut, skrev han under bilden. Martin har nu uttalat sig om kommentaren som han påstår var "ett skämt".

Svarar på kritiken

Men heter man Camilla Läckberg, är deckardrottning, miljonär, gravid, och tillsammans med en snygg MMA-hunk, ja då å tar man omogna dissar som ovanstående med en klackspark – och lägger upp en exakt likadan bild.

– Jaha. Så klart det ska komma nån sur kommentar om att bilden är manipulerad. (Kommentaren dock försvunnen nu, antingen ångrade sig vederbörande eller så ville någon av er vara"snäll" och anmälde den. Det behöver ni dock inte göra, låt det stå kvar, jag är en stor flicka), skriver hon till bilden.

View this post on Instagram

Jaha. Så klart det ska komma nån sur kommentar om att bilden är manipulerad. (Kommentaren dock försvunnen nu, antingen ångrade sig vederbörande eller så ville någon av er vara"snäll" och anmälde den. Det behöver ni dock inte göra, låt det stå kvar, jag är stor flicka..... 😘). Teorin var iaf att kaklet var böjt på bilden och ergo har jag gjort en "Kardashian" o manipulerat bilden. Suck. Dock krävs det inte Einstein för att räkna ut att böjd duschdörr i glas oxå kan ge spännande optiska effekter på bild. Men ska naturligtvis se till att alla linjer är raka på mina bilder hädanefter. Och tog flera bilder från imorse från lite olika vinklar, o på denna som är aningen mer i profil så speglas ljuset lite "bättre" genom duschdörren så kaklet är helt rakt. 😂😂 Dock har jag använt ett instagramfilter - "Aden" tror jag. For the record. Asså att folk oooorkar... 😂 Så iaf. Här är hon. Tanten oscensurerad och med kaklet i fin och rak ordning. 😂 (Fast med instafilter - älskar instafilter erkänner jag glatt o villigt!) 😂😎 Ja herregud... Upphör aldrig att förvånas 😂🙈

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on